Regl 2 gun gecikti erken gebelik testime bakar misiniz ??

dragonfly1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
43
18
3
30
Arkadaşlar ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini değerlendirdik bugün adet 2 gün gecikti ve yumurtlamanin uzerinden geçen 16.gün oluyor. Adet agrisi var klasik ve dün şeffaf cok açık sarı karışık uzayan bi akintim oldu bugün test yaptım bu şekilde çıktı yorumlarınızı merak ediyorum

Var gibi duruyor. Testin markası nedir? Artimed ise lütfen başka bir testle tekrarla o marka yalancı pozitif çıkarıyor

Artimed evet bende o yüzden emin olamadım bi tane başka marka kaset test var onu da yarın yapayayim diyorum
Bu erken gebelik testlerinde prodoctor ve awox çok öneriliyor. Kaset test biraz daha yüksek betaları baz aldığı için istersen başka erken olan gebelik test yap daha iyi olur. Yine de sen bilirsin

Aynı bu koyulukta öğrendim gebeliğimi. O yüzden pozitif diyecektim ama artımed olduğu için birşey diyemedim şimdi

Bu erken gebelik testlerinde prodoctor ve awox çok öneriliyor. Kaset test biraz daha yüksek betaları baz aldığı için istersen başka erken olan gebelik test yap daha iyi olur. Yine de sen bilirsin
Çıkabilirsem gidip bir erken gebelik daha alırım bugun tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…