• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regile 1 gün kala gebelik belirtisi yaşayanlar varmı acaba

Bugün adet günüm Şubat 1 regl günüm oluyor ama sabah test yaptım negatif çıktı elde bir tane daha test var adet günüm geçsin öyle yapicam ama dediğim gbi ful gebelik belirtisi var göğüs ağrısı aşırı var sırt ağrım var mide bulantim bir haftadır var iştahsızlık yaşıyorum nomalde adet öncesi bu kadar belirti yaşayan biri değilim inşallah vardır diye ümit ediyorum olmadı sabah hastaneye gidip kan dan HCG ye baktiricam çünkü idrara çok geç vakit geçiyormuş HCG degeri

Bugün adet günüm Şubat 1 regl günüm oluyor ama sabah test yaptım negatif çıktı elde bir tane daha test var adet günüm geçsin öyle yapicam ama dediğim gbi ful gebelik belirtisi var göğüs ağrısı aşırı var sırt ağrım var mide bulantim bir haftadır var iştahsızlık yaşıyorum nomalde adet öncesi bu kadar belirti yaşayan biri değilim inşallah vardır diye ümit ediyorum olmadı sabah hastaneye gidip kan dan HCG ye baktiricam çünkü idrara çok geç vakit geçiyormuş

Merhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg değeri 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri sonradan yükselen oldu mu?

Back