Regile 1 gün kala gebelik belirtisi yaşayanlar varmı acaba

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
26
Merhaba kızlar 2022 Eylül ayında hamile kaldığımi öğrenmiştim ve kimyasal gebelik ile sonuçlandı düştü ve bu düşük 2 ay boyunca kanama yaptı bende gün aşırı HCG değeri baktirmaya gidiyordum en sonunda değer düşünce gebelik sonlandi .
Kimyasal düşüğümden sonra adet gördüm ve bu ay ikinci adet günüm geldi 30 günde 1 kez olurum her ayın 28 inde olurdum düşükten sonra her ayın 1 inde gelmeye başladı ve adetime son 1 gün kaldı aşırı derece mide bulantım kasıklarım da gerginlik hissi var hareket halindeyken kramp giriyor göğüslerim de ağrı oluyor ara ara adetime 1 gün kaldı ama gebelik ve adet belirtileri aynı neredeyse o yüzden biraz üzgünüm olcakmişim gbi hissediyorum . ARANIZDA kimyasal düşük yaşayıp bir dahaki ay gebe kalanlariniz varmı çok uzattım kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Eğer düşünüyorsanız inşallah vardır bende kimyasal gebelik geçerdim hatta sizin gibi 2ay sürdü kanamam bende adet oldum bu ay 8gun sürdü yine test yaptım 2 çizgi çıktı inşallah yine kimyasal gebelik yaşamam yarın ilk idrarla test yapın varsa çıkar inşallah

Cok sağolun yorumunuz içime su serpti Inşallah dizinde sağlıklı bir şekilde gebeliginiz geçer kucağınıza alırsınız rabbim isteyenlerin kucağını boş birakmasin inşallah bişeyi merak ettim bu ay adet 8 gün sürdü sonra çift çizgi çıktı demişsiniz o kısmı anlayamadım ama adet gecikmesi yaşadınız mi

Normalde benim adetim 6-7 gün sürüyor bu ay yine 8e çıktı o yüzden acaba dedim kimyasal gebelik mi yine dedim test yaptm çizgi çıktı

Kimyasal gebelik geçirdiğimdede 8e çıkmıştı günüm ama o zamanlar aşırı ve parçalar halindeydi şimdi öyle değil ama hatta bitti bile ama test nie pozitif sonuç verdi onu anladm

Merhaba canım bende kasim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Adetten sonra denemeye devam ettik ve şuan hamileyim. 8+5 olduk şükür gayette sağlıkla ilerliyoruz inşallah seninde vardır bebiş

Kimyasal gebelik geçirdiğimdede 8e çıkmıştı günüm ama o zamanlar aşırı ve parçalar halindeydi şimdi öyle değil ama hatta bitti bile ama test nie pozitif sonuç verdi onu anladm
Canım beta HCG hemen atılmıyor vücuttan o yüzden muhtemelen

Teşekkür ederim tekrardan bakalım benimde bir gün sonra adet günüm inşallah gelmez çok istiyorum adet yaklaşırken kaşık ağrım olurdu ama hiç göğüs ağrısı olmazdı bu ay hem mide bulantim hem göğüs ağrım var inşallah Allah'tan hayırlısı diyelim

Merhaba canım bende kasim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Adetten sonra denemeye devam ettik ve şuan hamileyim. 8+5 olduk şükür gayette sağlıkla ilerliyoruz inşallah seninde vardır bebiş

Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bende adetten sonra denemeye devam ettim adetime son bir gün kaldı normalde göğüs ağrısı ve mide bulantısı yaşamazdim ama bir haftadır yaşıyorum sabah olsun da test alayım çok heyecanlıyım

Bende de vardı canım kasık ağrısı bel ağrısı eşlik ediyordu adetime 6 gün kala öğrendim ben ama erken yumurtladim o yüzden emindim neredeyse

Bende de vardı canım kasık ağrısı bel ağrısı eşlik ediyordu adetime 6 gün kala öğrendim ben ama erken yumurtladim o yüzden emindim neredeyse
Bir hafta önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı adetime 1 hafta kala yaptım negatif di şuan adetime bir gün kaldı yapsam çıkar mı acaba

Bir hafta önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı adetime 1 hafta kala yaptım negatif di şuan adetime bir gün kaldı yapsam çıkar mı acaba
Eğer varsa çıkar canım birde zamannda yumurtlama olduysa elbette çıkacaktır ama istersen adetin geçmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…