Reflu ,mide kapagi, yemek borusu iltihabi

Smileben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
37
3
39
Arkadaşlar uzun zamandir midemde rahatsızlık hissediyordum drlar hep gecistirici ilaç vs vermişti ilaç kullanımini pek sevmem çok üzerine düşmemiştir. Endoskopi sonucu şuan reflü mide kapağında kaçak sonucu yemek borusu iltihabı çıktı. Bu durumu yaşayan var mı. Genel cerrahi ye sevkettiler.Dr tavsiyesi iyi bir bildiğiniz genel cerrah varmı.ameliyatsiz çaresi yok mu bu meretin.

Ben gavisconla geçirmeye çalışıyorum... sürekli yemek borum iltihap halinde... sürekli gıcık öksürük... nefret geldi... o dönemlerde geç yemiyorum, çay içmiyorum, kahve, domates v.s. tüketmiyorum..

Omur boyu böyle yasanmazki yeme içme vs ilaca bağımlı. Üç çeşit ameliyat izledim nette birinci laporoskopi korkunçtu
İkinci yemek borusu mide girişi kapak etrafından zımba dikiş
Üçüncüde radyo frekansları kapak kısmını biraz yakarak daraltma
Son iki yöntem ağızdan endoskopi Yale hiç yaptıran var mı acaba
Bir yöntem daha izledim ABD de halka taktıran birinin videosu.
Ben bunu ameliyat siz yenen doğal yöntemlerle biri var mı onu öğrenmek istiyorum.
Bir Dr acilen İstanbul için tavsiye genel cerrah

Ben normalde çay kahve alkol diyoya bunların hiç birini kullanmam. Çağı bile çoğunluk la bitkisel kullanırım.

Doğan hastanesi nde dahiliye Murat bey e bir gidin derim. Eğer bu işin ameliyatsız bir tedavisi söz konusu ise bunu uygulayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca genel cerrahisi de gayet iyi. Doktorun ismini anımsayamadım ama annem burda göbek fıtığı için ameliyat olmuştu hiçbir sıkıntı yaşamadık. Öte yandan öncelikle yemek saatlerinize çok dikkat etmeli, kızartma, baharatlı yiyecekler gibi şeylerden uzak durmalısınız. Bu reflünüzü biraz olsun azaltır. Ayrıca aktarlarda hazırı da var yada siz de yapabiliyorsunuz sanırım. Kudret narı diye birşey. Çok fayda görenini duydum. Allah yardımcınız olsun.

Tskler cnm dahiliye teşhisi koyup genel cerrahiye sevketti . Devlette araştırma hastanesi bı cerrahi gittim bı ilaç verdi ama toy bisi idi. Çok profesyonel tedavi edecek bir genel cerrah araştırıyorum.

Tskler cnm dahiliye teşhisi koyup genel cerrahiye sevketti . Devlette araştırma hastanesi bı cerrahi gittim bı ilaç verdi ama toy bisi idi. Çok profesyonel tedavi edecek bir genel cerrah araştırıyorum.
Bunun tedavisi genel cerrahidemiymiş çok ilginç. Operasyon için tamam ama tedavi ilk defa duydum. Yine de çok bildiğim bir konu değil tabiki.

Evet cnm dahiliye oraya sevketti aktarlardan da faydalanıyoruz.ibrahim Saraçoğlu yatmadan havuç suyu için diyo onu denemedim.aynisefa diyo birde netten tarif bakarsanız.
Bana şu radyo frekans yöntemi sıcak geldi geçmiyor ömür boyu diyorlar çünkü. Yarım saat modelleri işlem yaptıran varmı acaba.
Bir de öncelikle İst içi iyi bir genel cerrah tavsiyesi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…