Çocuk Hastalıkları Reflor hakkinda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba kizlar
Iyi aksamlar 3 aylik bebegim kabizlik sorunu icin doktora gittik doktor kabizlik icin mide duzenliyici vericeni söyledi ve reflor 250 mg verdi ama ilican icini okudum ishal kesici yaziyo bu nasil oluyo doktor yanlis ilac mi yazdi bu ilaci kabizlik icin kullananlar varmi simdiden hersey icin tesekkürler

Merhaba
Evet hastalandigimda genelde alt solunum yolu enfeksiyonu gecirdigimde ishalim oldugunda veriyor bu ilaci doktor
Yinede eczaneye danisin yada emin olmak icin tekrar doktora sorun
Bebek sonucta allah korusun

Bana da ishali durdurmak için vermişti doktor bir yanlışlık olmasın başka doktora sorun vermeden

Refloru benim kızımda kullanamadı. Dr damla olan şeklini verdi( ismi farklı). Onu kullandık.
Bizde de ishal içindi. Ama bağırsak düzenleyici olduğu için her 2 türlü de kullanılıyor.

Ben de bir ara ishal olmuştum ve doktor bana vermişti. Meğerse alerjim varmış yüzüm balon gibi olmuştu nefes alamamıştım. Ama ishal kesici diye biliyorum ben de.

Bende tablet olandan almıştım eczaneden kendim için üzerinde ilaç değildir yazıyordu. Sonra ilaç aldım tekrardan.Ezcaciya ilaçla arasında ne fark olduğunu sorduğumda bağırsak düzenleyici olarak geçtiğini mesela bir kabiz bir ishal olma gibi durumlarda kullanılabilecegini söylemişti. İlaç grubuna
Girende sadece ishali kesiyormus fark buymus.

Refloru benim kızımda kullanamadı. Dr damla olan şeklini verdi( ismi farklı). Onu kullandık.
Bizde de ishal içindi. Ama bağırsak düzenleyici olduğu için her 2 türlü de kullanılıyor.
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar

Ben de bir ara ishal olmuştum ve doktor bana vermişti. Meğerse alerjim varmış yüzüm balon gibi olmuştu nefes alamamıştım. Ama ishal kesici diye biliyorum ben de.

Siz yine de doktorunuzun tavsiyelerine uyun. Merak etmeyin iyilesecektir. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…