- 24 Ağustos 2009
- 71
- 6
- 86
REFLEKSOLOJİ NE SAĞLAR
-Kan dolaşımını düzenleyip lenfatik sistemin çalışmasına katkıda bulunur.
-Vücudun toksinlerden arınmasına yardımcı olur
- Refleksolojinin dikkat eksikliğine iyi geldiğini algılama, hafıza ve öğrenmeyi kolaylaştırdığını biliyor musunuz?
- Ağrı kesici etkisi vardır özellikle eklem ağrıları ve stres kökenli başağrılarında çok çabuk etki gösterir.
- Hücrelerin iyi şekilde beslenmesini sağladığından yaşlılık belirtilerini geciktirir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için hastalıklara daha dirençli olunmasına yardımcı olunur.
- Stresi azaltmada başarılı etkiye sahip oldoğundan anksiyete ve panik atak bozukluğunda etkildir.
- Vücut organlarının iyi çalışmasını sağlar.
- Ameliyat sonrası vücudun toparlamasına yardımcı olur.
- Kaslar ve tendonlardaki spazmı azaltır.
- Sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir busebeble depresyon düzeyini düşürür.
- Hastalık sonrası vücutta toplanan ödemin atılmasına yardımcı olur.
- Hareketsiz yaşam tarzı olan kişilerde olumlu etkiye sahiptir.
- Yağ ve ter bezlerini aktifleştirerek cildin nemlenmesini sağlar.
Ankara bir yere gittim bel fıtığından kurtuldum annemde boyun fıtığı vardı çok şükür iyileşti o yüzden böyle bir sayfa açmak istedim tavsiye ederim
-Kan dolaşımını düzenleyip lenfatik sistemin çalışmasına katkıda bulunur.
-Vücudun toksinlerden arınmasına yardımcı olur
- Refleksolojinin dikkat eksikliğine iyi geldiğini algılama, hafıza ve öğrenmeyi kolaylaştırdığını biliyor musunuz?
- Ağrı kesici etkisi vardır özellikle eklem ağrıları ve stres kökenli başağrılarında çok çabuk etki gösterir.
- Hücrelerin iyi şekilde beslenmesini sağladığından yaşlılık belirtilerini geciktirir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için hastalıklara daha dirençli olunmasına yardımcı olunur.
- Stresi azaltmada başarılı etkiye sahip oldoğundan anksiyete ve panik atak bozukluğunda etkildir.
- Vücut organlarının iyi çalışmasını sağlar.
- Ameliyat sonrası vücudun toparlamasına yardımcı olur.
- Kaslar ve tendonlardaki spazmı azaltır.
- Sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir busebeble depresyon düzeyini düşürür.
- Hastalık sonrası vücutta toplanan ödemin atılmasına yardımcı olur.
- Hareketsiz yaşam tarzı olan kişilerde olumlu etkiye sahiptir.
- Yağ ve ter bezlerini aktifleştirerek cildin nemlenmesini sağlar.
Ankara bir yere gittim bel fıtığından kurtuldum annemde boyun fıtığı vardı çok şükür iyileşti o yüzden böyle bir sayfa açmak istedim tavsiye ederim