refleksoloji Ankara

ROJDE

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
71
6
86
REFLEKSOLOJİ NE SAĞLAR

-Kan dolaşımını düzenleyip lenfatik sistemin çalışmasına katkıda bulunur.

-Vücudun toksinlerden arınmasına yardımcı olur

- Refleksolojinin dikkat eksikliğine iyi geldiğini algılama, hafıza ve öğrenmeyi kolaylaştırdığını biliyor musunuz?

- Ağrı kesici etkisi vardır özellikle eklem ağrıları ve stres kökenli başağrılarında çok çabuk etki gösterir.

- Hücrelerin iyi şekilde beslenmesini sağladığından yaşlılık belirtilerini geciktirir.

- Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için hastalıklara daha dirençli olunmasına yardımcı olunur.

- Stresi azaltmada başarılı etkiye sahip oldoğundan anksiyete ve panik atak bozukluğunda etkildir.

- Vücut organlarının iyi çalışmasını sağlar.

- Ameliyat sonrası vücudun toparlamasına yardımcı olur.

- Kaslar ve tendonlardaki spazmı azaltır.

- Sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir busebeble depresyon düzeyini düşürür.

- Hastalık sonrası vücutta toplanan ödemin atılmasına yardımcı olur.

- Hareketsiz yaşam tarzı olan kişilerde olumlu etkiye sahiptir.

- Yağ ve ter bezlerini aktifleştirerek cildin nemlenmesini sağlar.
Ankara bir yere gittim bel fıtığından kurtuldum annemde boyun fıtığı vardı çok şükür iyileşti o yüzden böyle bir sayfa açmak istedim tavsiye ederim

Sahi unuttum bu refleksoloji uzmanı aynı zamanda isteyene hipnozda yapıyor tani onun fiatınıda ayrı alıyor ilgilenen olursa özelden yazsın bana veririm telini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…