refakatçi olmadan meme estetiğine girenler var mı?

10 yılı geçti yaptıralı. Hastanede kalacaksanız hemsırelerden yardım ıstersınız kolları başlarda kaldıramama problemı oluyordu. Eve geldıkten sonra sıkıntı yok benım olmamıstı. Bi süre kollarımı kaldıramamıstım havaya doğru tam olarak

Peki kaç gün sonra rahatladınız ağrılarınız hafifledi?
Bende mi var sıkıntı bilmiyorum ama ben 4. Gün uçağa bindim. İlk gün hastanede kaldım sonra otelde kaldım tek başıma gitmiştim zaten. 2. Ayımı doldurdum bazen unutuyorum bile ameliyat olduğumu şükür ki işin ehli doktora denk geldim. Herkes ölüp biterken pişmanım derken ben hep içki dedim. İlk günler gerginlik oldu aşırı ödemden dolayı ama öyle yok kolumu oynatamadım yok ayağa kalkamadım gibi durumlarım olmadı. Ben buradaki kadın arkadaşları anlamıyorum tamm bi acı eşiği herkeste farklı ama aşırı abartıyorlar burda. Eğer ameliyat düşünüyorsanız burda kötü yazanların yazdıklarına kulak asmayın

Peki kaç gün sonra rahatladınız ağrılarınız hafifledi?
Bende mi var sıkıntı bilmiyorum ama ben 4. Gün uçağa bindim. İlk gün hastanede kaldım sonra otelde kaldım tek başıma gitmiştim zaten. 2. Ayımı doldurdum bazen unutuyorum bile ameliyat olduğumu şükür ki işin ehli doktora denk geldim. Herkes ölüp biterken pişmanım derken ben hep iyki dedim. İlk günler gerginlik oldu aşırı ödemden dolayı ama öyle yok kolumu oynatamadım yok ayağa kalkamadım gibi durumlarım olmadı. Ben buradaki kadın arkadaşları anlamıyorum tamm bi acı eşiği herkeste farklı ama aşırı abartıyorlar burda. Eğer ameliyat düşünüyorsanız burda kötü yazanlara yazdıklarına kulak asmayın

Bende mi var sıkıntı bilmiyorum ama ben 4. Gün uçağa bindim. İlk gün hastanede kaldım sonra otelde kaldım tek başıma gitmiştim zaten. 2. Ayımı doldurdum bazen unutuyorum bile ameliyat olduğumu şükür ki işin ehli doktora denk geldim. Herkes ölüp biterken pişmanım derken ben hep içki dedim. İlk günler gerginlik oldu aşırı ödemden dolayı ama öyle yok kolumu oynatamadım yok ayağa kalkamadım gibi durumlarım olmadı. Ben buradaki kadın arkadaşları anlamıyorum tamm bi acı eşiği herkeste farklı ama aşırı abartıyorlar burda. Eğer ameliyat düşünüyorsanız burda kötü yazanların yazdıklarına kulak asmayın
Evet düşünüyorum açıkçası kesin olucam ama bana da bakacak kimse yok.
Elimi kolumu kaldıramıyorum deyince endişeleniyorum.
Kim yaptı ameliyatınızı?
Bir de doğal durdu mu?
Ayy çok sordum kusura bakmayın

Merhaba 😇Koru hastanesinde oldum ameliyatımı forumda okudukladımdan ne kadar çok aşırı korksamda hiç öyle geçmedi sadece hastaneden çıktıktan sonraki 2 gün doğru düzgün bişey yiyemedim mide bulantım oldu bide yürürken biraz zorlandım halsizdim. 5. Gün uçağa bindim. Kas altı oldu diren yoktu bende ağrımda aşırı abarttıkları kadar olmadı acı eşiğimde düşüktür normalde ama bilmiyorum.
Tebrik ederim gerçekten ben kas içine olmuştum ve tuvalete bile tek gideniyodum yataktan doğrulamıyodum ilk başlarda ödemli olduğu için büyük geliyo ama ödem indikten sınra küçük geliyo gercekten doktor bana en kücük beden taktı gögsüm büyük kabul etmiyomus zaten meme dokum gelişmemiş ondan büyük olmaz demişti ve emin olun yeterince büyük sadece bize küçük geliyo yaptıran herkez bunu söylüyo kuzenımde yaptırdı kafam kadar memesi var hala cok kücükler diyo yani emin olun büyük aslında sadece ödemli halini gördüğümüz icin ilk sonrasında kücük sanıyoruz keske bi beden daha büyük yapsaydık diyoruz ama ben artık büyüklüğüne takılmıyorum yada kücüklüğüne tamamen dik olması cok güzel bosver askım memelerimizin tadını cıkaralım hahahah

Evet düşünüyorum açıkçası kesin olucam ama bana da bakacak kimse yok.
Elimi kolumu kaldıramıyorum deyince endişeleniyorum.
Kim yaptı ameliyatınızı?
Bir de doğal durdu mu?
Ayy çok sordum kusura bakmayın
Gerçekten tamamne acı eşiğinize bağlı eğer kas ici istiyosanız o daha zor gercekten benimki kas iiciydi ve yataktan doğrulurken cok zorlanıyodum hep arkadasım baktı tuvaletede onun yardımıyla gidiyodum ama bu belki benım nazlanmamla alakalıdır bilmiyorum ama cidden fazla ağrılarım vardı kas ici daha ağrılı bi yontem internettende bakabilirsiniz Arkadasım olmasa nası olurdı bilmiyorum ama bende annemlerden para almadıgım ıcın kendim calısmıstım kopek gibi 4. Gün işe gittim öylede böylede insan zorda kalınca herseyi yapıyo gercekten zorlanırsanız ilk 1-2 gün sonrası zaten geciyo gercekten

X