- 13 Ekim 2017
- 24
- 5
- 29
- Konu Sahibi novakylian
offff çok nefret dolusun arkadaşım kendine zarar ...Kadınlar kulubünden defolup gitmenizi tavsiye ederim! Kamillere yer yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff çok nefret dolusun arkadaşım kendine zarar ...Kadınlar kulubünden defolup gitmenizi tavsiye ederim! Kamillere yer yok.
Erkek olsun kadın olsun ''çok güzel bana bakmaz ki'' düşüncesi beni çok rahatsız ediyor.Objektif olarak hakikaten çok güzel bir kız olabilir,doğrudur ama bu düşünceyle başlarsanız sadece fazla tedirgin olup heyecanlanırsınız. Ayrıca bir kadının etkilendiği tek şey dış görünüşünüz değil bunu lütfen anlayın mesela aptal bir erkekle yapamazdım eminim burada birçok arkadaşım da benim gibi düşünür bu yüzden entellektüel olmanız da büyük bir etkendir.Çat diye çıkıp hadi şuraya gidelim demeyin zaten,bilgi sahibi olun herhangi bir zevki hakkında ve oraya davet ederek konuşmak istediğinizi belirtin.ben bence 6 yım konuşmak istediğim kız bence 9 falan da değil 900000 ama hadi 9 diyelim
arkadaşlardan duyduğum ; "kimse çat diye karşısına çıkan insana olumlu yanıt vermez ."
fikir için teşekkürler , erkek üye seçeneği mevcut idi o yüzden yasak olacağını düşünmemiştim . saygılarErkek olsun kadın olsun ''çok güzel bana bakmaz ki'' düşüncesi beni çok rahatsız ediyor.Objektif olarak hakikaten çok güzel bir kız olabilir,doğrudur ama bu düşünceyle başlarsanız sadece fazla tedirgin olup heyecanlanırsınız. Ayrıca bir kadının etkilendiği tek şey dış görünüşünüz değil bunu lütfen anlayın mesela aptal bir erkekle yapamazdım eminim burada birçok arkadaşım da benim gibi düşünür bu yüzden entellektüel olmanız da büyük bir etkendir.Çat diye çıkıp hadi şuraya gidelim demeyin zaten,bilgi sahibi olun herhangi bir zevki hakkında ve oraya davet ederek konuşmak istediğinizi belirtin.
Bu benim fikrim,net olunması hoşuma giderdi.Erkek üyenin yasak olduğunu bile bile buraya yazıyorsunuz ben de yardımcı olmak istedim;kadınlar tek kalıp değil hepimiz farklıyız
fikir için teşekkürler , erkek üye seçeneği mevcut idi o yüzden yasak olacağını düşünmemiştim . saygılar
evet mektup da güzel olabilir ama özgüvensiz görünmek istemem canlı kanlı o duyguyu yaşamak gerek sanırımBir yakınımızda böyle bir durum yaşamıştı .erkek olan kıza mektupla açılmıştı sonuç...mutlu son.
aman en fazla reddeder yoluna bakarsin .. Boyle kendini skp durmazsin bol sanslarevet mektup da güzel olabilir ama özgüvensiz görünmek istemem canlı kanlı o duyguyu yaşamak gerek sanırım
evet mektup da güzel olabilir ama özgüvensiz görünmek istemem canlı kanlı o duyguyu yaşamak gerek sanırım