❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Selam canlar nasılsınız.özledim sizi hepiniz iyisiniz inşallah. Bizim gün yeni bitti sahura zor yetiştik şimdi herif uyudu garibim fena yoruldu.keza bende oyle adetin 3. Gunu bugun .bende kullanniyorum corek otu ama benimkini ben hazirladim yarim kilo harnup keciboynuzu pekmezine ceviz findik corekotu arisutu karisimi her iftardan once bi tatli kasigi .siz 2 kasik yiyiyorsaniz mutlaka o yumurtalari catlatmak icinde 15. Gunde bi kur kullanin aksi halde sikintili olabilir Allah korusun Allah niyetinizi işitip kabul eylesin .gonlunuze gore versin canlar yazdıklarımızı okudum öpüyorum hepinizi

15 günde bir hangi kur uygulanmalı Cnm . Zaten bu B.T.Çörekotu yumurtayı Hm geliştirip hemde çatlatıyor mu . Bu h qeldin . Bnde geceleri grebilym . Özledm kz sni

moonlight2135 Canim benim insaAllah icine dogdugu gibidir Canim ben esime birsey icirebilirmiyim bilmiyorum kv ne dusunur oglumda birseymi varda sanki yapiyorsun diyebilir anca kendim yerim gerisi kısmet birde sogan kürü varmis ondan denedinmi hic bana pek icilebilicekmisim gibi gelmiyor onu midesi hassas bir insan degilim ama yok yok sanmıyorum

Soğan kurunu adetim düzelsin diye yaptım bi ara ama tam yapmadım icne limon sıktım azcik içebileyim die ama bazıları akıntılarının olduğunu söylüyor bi kaç kullanışta . Bnde 7 24 olduğu icn akıntı Bn fark edemedim. Bnm de midemde ülser var öle herşeyi yiyelim. Sonra acısı fena cikio .

Aynen yaaa alıyorum bi yandan dayanamıyorum bende
Kız erkek karışık gidiyorum valla
Biberon bile aldım

Kız içir kocNada . Keçi boynuzu kan yapio va daha birçok şifası var tabi önce Rabbim şifa edio sonra bunlar vesile oluyo. Kansız olanlarda keçi boynuzu icio. Bnde iceyim ddm içemedim . Bal çörekotu 'ndan sonra onu da icersem ağır gelir die içmedim . Kansızlık varda braz

Neyse o ikinci asama oncelik corek Otu bal tarcin karışımı ama insaAllah bunlara gerek kalmaz benim için

Aynen yaaa alıyorum bi yandan dayanamıyorum bende
Kız erkek karışık gidiyorum valla
Biberon bile aldım
Biberon emzik zibinlar elbiseler bizde kız meraki var biraz saglikli olsun oncelik o tabi ama icimden kiz gecmistir benim elbise falan cok var ya da kiza uygun seyler ama epeydir almiyoruz bir gelsin magazalarin anasini aglaticaz kaba tabirle

pekmezini yedirsem olmaz mi peki kaynatmali haliyle farki ne acaba o dahami etkili

Biberon emzik zibinlar elbiseler bizde kız meraki var biraz saglikli olsun oncelik o tabi ama icimden kiz gecmistir benim elbise falan cok var ya da kiza uygun seyler ama epeydir almiyoruz bir gelsin magazalarin anasini aglaticaz kaba tabirle
İnş gönlünce olur herşey . Tatlım ya Bn 2 senede bklym ama bi iğne bile alamadım . Kz erkek olcak die bse almadm . Hamile oldgmu öğrendiğimde alcm kısmetse inş .. =D

İnş gülüm olcak olcak inş akma canını . İkinizde olcak Bn inanıyorum . Biraz yaramazlık yapıolar

Ay kız canları sağolsun
Bi gelsinler de elbiseler köpekleri olsun

İnş gönlünce olur herşey . Tatlım ya Bn 2 senede bklym ama bi iğne bile alamadım . Kz erkek olcak die bse almadm . Hamile oldgmu öğrendiğimde alcm kısmetse inş .. =D
Magazaya girip görünce o guzellikleri insan dayanamıyor almadan duramıyor bana kalsa daha cok sey alirdim aslında esim engel oldu ama almamakla iyide etmissin bir yerde hamile olupta almanin tadi baska olur

pekmezini yedirsem olmaz mi peki kaynatmali haliyle farki ne acaba o dahami etkili
Pekmezide olur kuzum . Kaynatmalı daha etkili . Bn yapıyorum 3 gün dolapta saklaya biliosun her her gün yapmana gerek kalmio 6 bardak yapiorum 3 günde bitio . Sonra tazeesnu yapiorum . Öle dewm edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…