❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

inşallah canım allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin benmesleğimden dolayıda biraz tecrübeliyim gerçi kendi başına gelince biraz farklı oluyomuş ama yumurta akı kıvamında akıntıyı gördüm o gün ovulasyon testi yaptım ve koyu iki çizgi çıktı ertesi sabahta silikleşti biz o iki günüde değerlendirdik. inşallah bu sefer olur :)

İnş Cnm . Hemşire yada ebe msn

Ohh masallah iste bu güzel haber ben 7 senelik evlilik hayatımda söylemesi ayıp olmasın kızlar hiç geçen ayki gibi akıntı görmemiştim o gün tartıştık eşimle akşamı çalışmadık bari gün geçmesin die sabah çalıştık ve ilk defa o ay gebe kalmıştım iste. Kanıtını fark etmen çok iyi canim haydiiii bakalimmmmm ya nasippp inşallah bebisin seninle.

iki seferdir rüyamda düşük yaptığımı görüyorum ama hamile olduğumu bilmiyomuşum lavovoya gidiyorum kanamam geliyo ve arkasından bebeğimi düşürüyorum çok kötüydü ya ne anlama geliyo acaba

Tatlım rüyanın şerrinden Allah seni korusun sende kötü rüya gordunmu bunu şöyle hep.ayrıca kan görmek rüyayı bozar tersine çıkar derler .rahat ol gaybi Allah bilir sen ona sigin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…