- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.641
Aynen yaa haklısınEwt kuzum ya basinzda szinde aceleci bi kocanz olursa mecbur hamaratlasiynz
Takma tatlım düşünme zevkine bk . Ki benimse zevkle olsun . Rabbim vercktr muhakkak Bn inaniyorum . Takacam artk toka toka bozuk plaga döndük zaten . Olcağı varsa olur yoksa amenna . Ama elbet bi gün olcak inşall
Evet Can'ım mantıklıCanim bu sabah geçti aklımdan o ama eşim varken yaptırıp onuda boşa dir belki die üzmek istemedim 7 senede ne kadar çok hayal kırıklığı var tahmin edemezsin .o yüzden bari gün geçerse ondan habersiz gider yaptırırım dedim
Gelicekti sozde
Tatlım neyle bayilticaz nuri alco gibi gazozlarina hapmi at caz, hem sakin bana güvenip gaza gelmeyin ortalık kizişir ben yardım çağırmaya diye bi giderim bidaha gelmemOnlar mi bizi dövecekmiş. Toplanın kızlar operasyon var . Komsulari bayıltıp çığlık atcaz sevinçten . Ki bizden rahtsz olmasnlar
Kız ismimi vererek deşifre ettin beni senin de Adın MEHTAP değil mi .... oohh Bnde seni deşifre ettim
Iyi yaptın bunu yazdım bacımbakalım ben sana neler et cem .oğlunun poklu bezlerinin resimlerini bulup onları aticam buraya
Ahahah alemsiniz yaKız ismimi vererek deşifre ettin beni senin de Adın MEHTAP değil mi .... oohh Bnde seni deşifre ettim
Aneeeeooovv kafa karıştıAdasim deli etme beni dün var var diyoruz bende pozitif gördüm sonra akşam yaptimda bisi çıkmadı hani hatirladinmi .
Kız sen bizi hangi topicde aldatiyon
Çok şükürYoktu canim iste bitane geçen ay düştü oda geldiği gibi gitti.bunada şükür vardır bi hayır elbet.Derdimizden büyük Allah var .çok şükür.
birkaç gün oldu da heyecan yapmamak için çok fazla yazmıyorum ama hep okuyorum paylaşımları :) senin bat kaç :)Tsk ederim Tatlm iyim Bn öle kızlar sorunca bi havlara qrym. Sn yeni mi katıldın aramıza
Hoşgeldin Cnm bnm . Ooo hoooo bnm bata daha çok ver yeni bitti hastalgimbirkaç gün oldu da heyecan yapmamak için çok fazla yazmıyorum ama hep okuyorum paylaşımları :) senin bat kaç :)
hmm anladım canım ovulasyon takibi yapıyomusunHoşgeldin Cnm bnm . Ooo hoooo bnm bata daha çok ver yeni bitti hastalgim
Ewt kuzum ya
Evet Cnm ovulasyon gününü full time deqerlendrym diorum nolur nolmZ . Gerçi doktrlar 2 günde 1 duo ama . Senn bat kc sekerhmm anladım canım ovulasyon takibi yapıyomusun
Olur inşallah olacakta merak etme sen tamam mi . Bu arada adaşım ddn ya senin de ismn mehtapYoktu canim iste bitane geçen ay düştü oda geldiği gibi gitti.buna
Evet biraz öle oldu kuzummmmAhahah alemsiniz ya
7 canım ben ovulasyon testi kullanıyorum. bu ay çok erken yumurtladım ve bugün adet olcakmışım gibi bel kasık ve bacaklarımda ağrı var bilmiyorum adetmi olcam yoksa bebiş mi geliyo :)Evet Cnm ovulasyon gününü full time deqerlendrym diorum nolur nolmZ . Gerçi doktrlar 2 günde 1 duo ama . Senn bat kc seker
Ayy hadi inş benoist. Müjdeli haberi versin îins tatlm7 canım ben ovulasyon testi kullanıyorum. bu ay çok erken yumurtladım ve bugün adet olcakmışım gibi bel kasık ve bacaklarımda ağrı var bilmiyorum adetmi olcam yoksa bebiş mi geliyo :)
Yumurtlama döneminde beyaz akıntı gordu mu canim.insaallah kalbinden geçen göbeğine gelir inşallah hamile kalmissindir tatlım.7 canım ben ovulasyon testi kullanıyorum. bu ay çok erken yumurtladım ve bugün adet olcakmışım gibi bel kasık ve bacaklarımda ağrı var bilmiyorum adetmi olcam yoksa bebiş mi geliyo :)
inşallah canım bu 8. ayım hiç olmcak gibi gelmeye başladı :) senn kaçıncı denemenAyy hadi inş benoist. Müjdeli haberi versin îins tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?