- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.561
Tam hayatım cooook saolBide Meryem süresini her gece uyumadan oku yada dinle canim .sayı ben tutamadım dusukden beri devam ettim
Inşallah vesile olur canim benim tüm kalbimle istiyorum.varsa bende kesin bisiler akşam belli olur gene yazarım olumlu yada olumsuz .Önümüzdeki ay alır kullnrm hayırlı haberinde burdan veririm inş . Dikkat et sende kndne minnaga bisey olmasın aman Allah korsun . 41 kre maaşallah
İnş Cnm bu Ramazan ayının yüzü suyu hurmetine bebelerimiz kısa ve hayırlı zamnda sağlıklı sıhhatli bi şekilde gelirler insInşallah vesile olur canim benim tüm kalbimle istiyorum.varsa bende kesin bisiler akşam belli olur gene yazarım olumlu yada olumsuz .
Allah bizi kavustursun miniklerimize inşallah canım.
Amin kardeşim Allah razı olsunSadece anne değil canim baba ne anneanne ol inşallah .Inşallah sen benden fazla sevin benden daha mutlu ol benim gibi mutlulukdan ağla inşallah kullandığım nick benim adım isterim Allah dan iki nasıbim varsa kaderimde evlat olarak biri ni çok isteyen bi kardeşime versin inşallah evlatsiz ummetimiz kalmasın.
Heycan dorukta hakikatensuzansu Cnm Bn senden daha Ck heyecanlandım akşam nasıl olcak . Oruçluyken bile akşamı bu kadar beklemek zor olmamıştı . Ayy inş hamissindr inşallah inşaallah
Herhangi bi kür uyguladın mi tatlım
İnşaallahhhhhhhİnşallh canım inşallh bu listeye hepimizin adı hayırlısıyla yazılır.Pes etmek yok umutları kaybetmek yok alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi sonrada doğum heyecanı ile yazışmalara başlıcaz.
Saol kuzum allah ragzi olsun hepiniz iyiki varsiniz moral veriosunuz gercekten burda kardes gibiyiz buda beni mutlu edio cok saolun darisi sizin gibi cani gonulden dostlarimaAllah kalp atışınıda duymayı nasip etsin canım.Güzel düşün.Güzel haberler vereceğinden eminim.O tatlı canını sıkma
ElhamdulillahSaol kuzum allah ragzi olsun hepiniz iyiki varsiniz moral veriosunuz gercekten burda kardes gibiyiz buda beni mutlu edio cok saolun darisi sizin gibi cani gonulden dostlarima
Canimsin hep bana destek oldun yuzumu guldurdun yanimda oldun iyiki varsin Rabbimde senin yuzunu guldursun insallahElhamdulillah
Amin kuzummmmm ne demekCanimsin hep bana destek oldun yuzumu guldurdun yanimda oldun iyiki varsin Rabbimde senin yuzunu guldursun insallah
Oy kuzum benimSelam canlar .
Nasılsınız .kardeşime durumu anlatım oda test alıp bize gelmiş yaptım hiç bisi yokniye böyle oluyo bitene daha var onuda sabah yapayım değilmi?
Iftardan sonra kulak için acilengidicem beynimi ba
Yolla parcaliyorlar sanki .
Bak Can'ım infolic daha çok fayda sağlıyor diyenler var..Sag ol cani nasibim buysa bunada raziyim napim gelecek ay birlikde calisir temel atariz bellimi olur bi kac gune belki sen atarsin pozitif testi buraya canim benim
Hazır acile gitmişken gece şu inofolik ona da bak cam bakalım bulabilcemmi.
Teşekkür ederim hayatım Bnde kurudum dus aldım .. sonra yine leke geldi kurumamışım tam olarak yarın oruç tutarım demiştim kısmet değilmiş . Sn nasılsın tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?