- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.541
Elimdeki telefonla ben bile cizgiyi goruor isem hamilesin cnm hayirli olsun :) kan ver benceMerhaba canlar
Bende 33 yaşındayım ve yedi senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım iki ay öncesine kadar ama oda düştü.nasip olmadı..
Bu sabah kulağım şişmiş şekilde uyandım antibiyotik ve damla alman gerek ama bat a 3gun var sadece bitanesi testim vardi onu yaptım oda ilk saniyede komple kan kırmızı oldu sonra sonra normale döndü ben bisi anlamadım çok silik çizgi varmı banami öyle geliyor ne olur bana yardım edin kafayı yiyeceğim evde kulağında çok arıyo
Senden de Allah razı olsun kuzummmEvet canim ya 9 dan beri yazmadığım yer yok ilk sen yazdın Allah sana ne duymak istiyorsan en güzel en çabuk şekilde duyursun canim Allah herkesden razı olsun off .çok kotuyum keşke bi testin daha olsaydı akşam 9 a kadar nasıl dayancam
Canim[/QUOTE]Canım senin gebeliginde hayırlı olsun Allah kucaklayıp kokladigin buyutup murvetini gordugun günlerinde nasip etsin .ben yerdmiyim goktemiyim bilmiyorum="_Dusler_Akedemisi_, post: 46919293, member: 689963"]Elimdeki telefonla ben bile cizgiyi goruor isem hamilesin cnm hayirli olsun :) kan ver bence
Sadece anne değil canim baba ne anneanne ol inşallah .Inşallah sen benden fazla sevin benden daha mutlu ol benim gibi mutlulukdan ağla inşallah kullandığım nick benim adım isterim Allah dan iki nasıbim varsa kaderimde evlat olarak biri ni çok isteyen bi kardeşime versin inşallah evlatsiz ummetimiz kalmasın.NİCKNAME BAT
@Aslanparcasi _ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi HAMİŞ -Lavinia HAMİŞ duyguserhat ___ HAMİŞ A Ask sana benzer HAMİŞ suzansu ______ HAMİŞ K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran Jassgiller ____ 23 haziran -Lidya- ______ 26 haziran @ilkemmmmm __ 1 temmuz ada_aras _____ 1 temmuz
@ahucansu28 ___ 1 temmuz @Pinkhouselife61 4 temmuz @melekbaby ____ 5 temmuz moonlight2135 _ 6 temmuz
Petunyasemen _ 7 temmuz
baldudakk ____ 12 temmuz
htc_tfk ______ Beklemede
Bihter34 _____ Beklemede Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede M Mlgm55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM
TEYZE OLDUK, ANNE DE OLURUZ
İNŞAALLAH
(moonlight2135 )
Kuzum ben hastalığımın 3. günündeyim şuan. geçen ay hsg çektirdiğim için doktor bu ay korun dedi o yüzden bu ay başlıyacağız çalışmaya temmuz da sonuç alıcam İnşşallah güzel haberleribaldudakk Cnm senin günün 2 gün geçmiş hasta oldun mu son durum neee
İnş tatlım insKuzum ben hastalığımın 3. günündeyim şuan. geçen ay hsg çektirdiğim için doktor bu ay korun dedi o yüzden bu ay başlıyacağız çalışmaya temmuz da sonuç alıcam İnşşallah güzel haberleri
İn bebişin seninledir Cnm bnm Rabbim yar ve yardımcın olsn . Cümlemizin inş Bnde 2 senelik evliyim hiç geblk olsmadi âdetlerim düzensiz 6 ayda faln oluyorum şuan tedavi görüyorum inş olur hayırlısıyla bu sefer. Rabbim isteyn herkse nasip etsn önce szlere sonrada bna ÂMİNCanım dusukden sonra her akşam 12 de folio içtim esimede icerdim .bide ona keçi boynuzu her akşam 2 kaşık saat 10 da preesed jel sipariş etmiştim hamileyken gerek kalmayacak onuda sana hediye yolu cam ınş gerek kalmaz.
Bide her akşam roka bi tas yoğurt yedim dustugum olduğu ayda çok yemistim belki iyi gelmiştir diye onuda yedim .
İnşallh canım inşallh bu listeye hepimizin adı hayırlısıyla yazılır.Pes etmek yok umutları kaybetmek yok alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi sonrada doğum heyecanı ile yazışmalara başlıcaz.İ
İn bebişin seninledir Cnm bnm Rabbim yar ve yardımcın olsn . Cümlemizin inş Bnde 2 senelik evliyim hiç geblk olsmadi âdetlerim düzensiz 6 ayda faln oluyorum şuan tedavi görüyorum inş olur hayırlısıyla bu sefer. Rabbim isteyn herkse nasip etsn önce szlere sonrada bna ÂMİN
Amin canim Amin inşallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarimiz kabul olsun.
Biliyor musun canim inifolic kullanan yarısından fazlası hele ki düzensiz adet ise gebe kalmış bende hatta bu hafta onuda alacaktım bisi yoksa bende mutlaka Al cam sende bi arastir onu ve umutla doktoruna şöyle kullan çoğu kişi folik asit yerine onu kullanmış.iki şey vardı kafamda biri jel siparişini verdiydim biri de o adeti bekliyordum.İ
İn bebişin seninledir Cnm bnm Rabbim yar ve yardımcın olsn . Cümlemizin inş Bnde 2 senelik evliyim hiç geblk olsmadi âdetlerim düzensiz 6 ayda faln oluyorum şuan tedavi görüyorum inş olur hayırlısıyla bu sefer. Rabbim isteyn herkse nasip etsn önce szlere sonrada bna ÂMİN
Allah kalp atışınıda duymayı nasip etsin canım.Güzel düşün.Güzel haberler vereceğinden eminim.O tatlı canını sıkmaGordum kuzum minnakimi daha minnacik ama kalp atisi yoktuhaftaya tekrar gel bakalim dedi doktor suan sorun yok haftasiyla uyumlu dedi
Allah razı olsun Cnm bnm amin inş . Eczaneden de ALABİLİRMİYİZ reçetesiz . Bnm doktorum burda deqil bu arada sağlık güvencemde yk şimdilik . Onun için sordum reçetesiz die . O ne ise yariyo infolikBiliyor musun canim inifolic kullanan yarısından fazlası hele ki düzensiz adet ise gebe kalmış bende hatta bu hafta onuda alacaktım bisi yoksa bende mutlaka Al cam sende bi arastir onu ve umutla doktoruna şöyle kullan çoğu kişi folik asit yerine onu kullanmış.iki şey vardı kafamda biri jel siparişini verdiydim biri de o adeti bekliyordum.
Ayrıca kendini iyi hissetirirmi bilmem ama söylüyorum benim adet 28 günü 1gun geçmez ama ona rağmen 7 sene olmadı.yani canim düzensizliği dert etme derman Allah da çok şükür ona sığınıyoruz.hepimiz farklı şeyden beklemedeyiz ama beklediğimiz şey aynı.kavuştursun Allah inşallah hepimizi e vlatlarimiza .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?