- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.141
bu aksam ikna etmeye bakicam iste en azindan bi randevu alsin gidicegimiz gun belli olsun istedigim kadin dogum doktoru cok iyi birisi ustelik kadin mis cok ilgileniomus daha once erkege gidiodum .bakalim hayirlisiAnladım kuzum..
Herşey olabilir ondan korkuyoruz.. Belli olmuyor bir ilaç bir hayat kurtarmaya vesile olabiliyor ....
Dikkatli ol kuşum
Çok iyi düşünmüşsün Can'ım Kadın olmadsı çok iyibu aksam ikna etmeye bakicam iste en azindan bi randevu alsin gidicegimiz gun belli olsun istedigim kadin dogum doktoru cok iyi birisi ustelik kadin mis cok ilgileniomus daha once erkege gidiodum .bakalim hayirlisi
erkegede cok iyi diolardi iste gorumcem cok iyi hacettepe mezunu dcok ilgilenio beni kapilarda karsilio falan dedi nerdeyse bir yildir ayni doktora gidiom hic onun dedigi gibi bi doktor deil yani .bu gidecegim doktorada ilgisiz bana bakmadi bile dedi..ama bitek o olumsuz konustu cogu kisi bana bu gidecegim doktoru onerdiÇok iyi düşünmüşsün Can'ım Kadın olmadsı çok iyi
Bak bakalım karar verirsin yine doğumda illa onda olcak diye bişey yokki :)erkegede cok iyi diolardi iste gorumcem cok iyi hacettepe mezunu dcok ilgilenio beni kapilarda karsilio falan dedi nerdeyse bir yildir ayni doktora gidiom hic onun dedigi gibi bi doktor deil yani .bu gidecegim doktorada ilgisiz bana bakmadi bile dedi..ama bitek o olumsuz konustu cogu kisi bana bu gidecegim doktoru onerdi
ben bi doktora gidip dogumunda onun yapmasini istiyorum cunki bebegi taniyan hamileligimi iyi taniyan birsinin dogumu yaptirmasi daha mantiktli. tabi ki durumun şartlari ne gosterirse gidecegim hastane özel hastane.daha once devlete gidiyordum.bakalim bu kadindan ici arkadasm 4 boyutlu ultrasonla bakti bana dedi kendisinin adet duzensizligi vardiBak bakalım karar verirsin yine doğumda illa onda olcak diye bişey yokki :)
Can'ım belirtilere asla kulak asma ...Kızlar bu aydan çok ümitliyim İnşallah hayalkirikligi ile sonuçlanması benimde 5. ayım bu ay. Inşallah mübarek ayda Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır. Benim bir hafta kaldı regl olmama bel ve kasık ağrım ve batma var hiç bu kadar erken olmazdı regl olacak gibi ağrıyor birde enteresan ki su gibi akıntım oldu
güzel şeylere mi sebep bu kramplar bilemiyorum.
He birde idrarim da beyaz beyaz tortular var sizinde kkarşılaştığınız bi durummu
Olsun gönüllerimiz yakın bizimdeUzağız Cnm ya
Amin Can'ım ağzına sağlıkOlsun gönüllerimiz yakın bizimdesizler için 730 sümmes sebila yesserahu ve 130 ya Fettah okudum
Amin Can'ım ağzına sağlık
3 GÜN GECTI CANIM ADETbende gördüm canim.. bes gün sonra tekrarla.. var insallah..
adetine kac gün var??
Kiz avakadoyu nerden bulcaz ayrica o meyve benim ruya ma girmisti kiz tm unuttum diodumkizlar dün gazetede sürekli haberi cikti, avokado hamile kalmayi kolaylastiriyormus.
bende hamile kaldigimda cok yedim!! etkisi olmusmudur bilemem ama deneyin, yiyin derim
ben dograyip domatesli soganli feslegenli salatasini yapti cogunlukla. haftada iki avokado tükkettim.
kahvaltida ekmek üstüde sürdüm.. dün okuyunca acaba gercekmi dedim. sizlerede diyim dedim...
Bende gordum cnm
Allah razı olsn Cnm bnmOlsun gönüllerimiz yakın bizimdesizler için 730 sümmes sebila yesserahu ve 130 ya Fettah okudum
Yaptim canim yine silik cikti ama hasta oldum ogun bugun adetimin besinci gunu asilamayida onumuzdeki aya ertelemeye karar verdim inofolic diyr bi besin takviyesi varmis onu Bayadir arastiriyodum kullanmaya karar verdim dun eczacima getirttim dun basladim kullanmaya yaninda incir yiyorum yine ovulasyon takibi yapicam yaki aldim yumurtlama gunu yapistiricam belime bakalim hayirlisi artik hakkimdaYaptın mı kuzum test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?