- Emoji Skoru
- 9.233
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Etiketledim kuzumCanım hamile arkadaşları etiket yapar mısın ne gbi belirti oldu sivilce akıntı oldumu vs
Etiketledim kuzum
Elle gebelik testi yapım elime bişey değmedi daha önceki aylarda hep yapardım değerdi şuan yok
Çamaşır suyu testi pozitif
Elle yapılan test pozitif
Heyecandan çatlıcam
SelanikMuhaciri @Kriziantemcicegi
Tüm kızlar
Köpürdü latte köpüğü gibi sönmedi yaniCnm ben çamaşır suyu testine itimat etmiyorm geçen ay ben hamileydim ona göre :) ama sen nasıl yaptın cnm ben yanlıs mı yaptım ki
günaydın kızlar benim gelmedi daha tatlım bakalım hayırlısı
hayirlisi Allahdan canim..Kızlar bugün 2. Günü gecikmemin ve beta 0.726 çıktı umudum yok
Hayırlısı canim başka aya insallahKızlar bugün 2. Günü gecikmemin ve beta 0.726 çıktı umudum yok
bu ay da olmadı canım ya karnım ağrıyo adet olcam pempe akıntım başladı akşama olurum en geç
Hayırlısı canim başka aya insallah
Umudunu kaybetme rabbim nasip etmisse zamanı vardır elbet
Bu arada ne zamandır deniyordunuz bebek için[/QUOTE. Şubat bi tane düşüğüm oldu Can'ım hayırlısı artık çok bekletmedi Rabbim ama yinede insan istiyor
Gelmesin zatengünaydın kızlar benim gelmedi daha tatlım bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun tatlışımKızlar bugün 2. Günü gecikmemin ve beta 0.726 çıktı umudum yok
Anladım kuzum :.(bu ay da olmadı canım ya karnım ağrıyo adet olcam pempe akıntım başladı akşama olurum en geç
23 haziran canım :_(Anladım kuzum :.(
Hayırlısı olsun inşaallah..
Bat kaç?
Tamam tatlım23 haziran canım :_(
tatlım ben hep adet oldum olacam gibi hissediyorum ama bişey yok göğüslerim çok şiş arada bel ağrım oluyoNe yapıyorsunuz yavru kuşlar
Varmı belirti
Kuzum hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyor...tatlım ben hep adet oldum olacam gibi hissediyorum ama bişey yok göğüslerim çok şiş arada bel ağrım oluyo
hayır canım hiç geçmez hatta erken gelir evlendikten sonra bir kere geçti oda kimyasal olduKuzum hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyor...
Bir gün geçti senin normalde geçer mi böyle yoksa dakikmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?