❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Pekmezide olur kuzum . Kaynatmalı daha etkili . Bn yapıyorum 3 gün dolapta saklaya biliosun her her gün yapmana gerek kalmio 6 bardak yapiorum 3 günde bitio . Sonra tazeesnu yapiorum . Öle dewm edicem
Emeklerimizin karsiligini tez vakitte saglikla ver ya Rabbim

Magazaya girip görünce o guzellikleri insan dayanamıyor almadan duramıyor bana kalsa daha cok sey alirdim aslında esim engel oldu ama almamakla iyide etmissin bir yerde hamile olupta almanin tadi baska olur
Ewt kuzum . Hem cinsiyeti belli olsn öle alcm inş. Kz mi erkek mi die ikilemde kalmak istmeym .. bileyim ki ne dr gönlümce alayim .. bnmde kızlara zaafim var ya ... ama hep şunu derim sağlıklı olsn fark etmez .. .. kızlar ya içimde tatlı bi burukluk var hayr ola inş

Biberon emzik zibinlar elbiseler bizde kız meraki var biraz saglikli olsun oncelik o tabi ama icimden kiz gecmistir benim elbise falan cok var ya da kiza uygun seyler ama epeydir almiyoruz bir gelsin magazalarin anasini aglaticaz kaba tabirle
Anamm benden sınırsızları da varmış
Rabbim inşaallah nasip etsin hayırla

Bir benimki demiyormus demekki banada uykucu diyor ee o kadar uyursam adam haklı o şuan uyuyor masaAllah beni uyku tutmuyor ama haberi yok Muhabbet güzeldi iyi ki varsınız yeniden konusmak üzere canlar opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…