❤️2020 EKİM ANNELERİ (gebelik planlayanlar) 🥰❤️

Bende inşallah Ekim annesi olmayı istiyorum. Regl günüme 2 gün kaldı yarın test yapmayı düşünüyorum. Sonucu sizlerle paylaşırım

Bende inşallah Ekim annesi olmayı istiyorum. Regl günüme 2 gün kaldı yarın test yapmayı düşünüyorum. Sonucu sizlerle paylaşırım
Sonucunuzu merak ettim inşaAllah güzel haberler bekliyoruz

Malesef negatif çıktı hayırlısı böyleymiş. İnşallah nasipse bu ay olumlu sonuç alırsam tekrar Ekim annesi olarak buraya gelirim inşallah
İnsallah. Bu ay bende çok istiyorum hepimize nasip olur inşallah

Bende dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala beta hcg değerim 70.76 çıktı. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum doktora

Bende dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala beta hcg değerim 70.76 çıktı. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum doktora
Tebrikler grubun ilk Ekim hamişi oldun inşallah sağlıklı ilerler

Teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Değer çok düşük ve daha reglime bir gün var o yüzden şu an çok ümitlenmiyorum
Yok canm değerin gayet güzel. Sağlıklı gelecek kuzucuk inşallah

Benim 30 aralik sat, 25 ocak bat tarihim ve 22 ocakta kan verdiğimde hcg değerim 119.5 cıktı. Bende epey bekledim ne zaman belli olur diye allaha şükür olumlu sonuç çıktı belki araştıranlara faydası olur. En belirgin belirti göğüs ağrısı, koku hassasiyeti ve ağızda demir tadı. Bu arada 3. gebeliğin diğerlerinde de aynı durumları yaşamıştım.

Tebrikler inşallah sağlıklı ilerler sonuna kadar.

Hamileyim :) yani en azından testler olumlu yarında doktora gidicez. Yarın artık kesinleşecek :)

Maşallahh grupta hamiş sayısı artıyor darısı inşallah başımıza olur

Hamişlerin listesi tutulsunda bakalım Ekim annesi kan kişi olacak

Benim ikinci bebeğim olacak Allah nasip ederse bu kez çok farklı oldu. Sürekli baş dönmesi ve tuhaf bir mide bulantısı yaşıyorum ve çok mutsuzum ilginç bir şekilde. İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Mide bulantısı bile yaşamamıştım

Merhaba kızlar bende tüp bebekle hamişim. hala inanamasamda. dün tahlil yaptırdım 167 ❤inşallah katlamarak devam eder

Ben eylül grubunda da yazıyorum burda da yazayım. Bu sene şubat 29 çekiyor ona göre tahmini doğum 30 Eylül ya da 1 Ekim

Bugün 5 artı 2 yim keseyi görmeye gittik şükür görebildik. Darısı bekleyenlerin başına

Merhaba bende yeni katıldım aranıza hemen üyelik açtımRegl 4gün gexikmişti dün 2kez idrar testi yaptım emin olmak için hamileyim bende hesaplamama göre 3hafta 6 günlük hamileyim. İnşallah yarın kadındoğum doktoruna gideceğiz.Sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik olur umarım. İlk hamileliğim cok heyecanlıyım ne yemeliyim ne içmeliyim dünden beri içim içime sıgmıyor. Göğüs agrısı dan başka birsey yok umarım böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…