Sonucunuzu merak ettim inşaAllah güzel haberler bekliyoruzBende inşallah Ekim annesi olmayı istiyorum. Regl günüme 2 gün kaldı yarın test yapmayı düşünüyorum. Sonucu sizlerle paylaşırım
Malesef negatif çıktıSonucunuzu merak ettim inşaAllah güzel haberler bekliyoruz
İnsallah. Bu ay bende çok istiyorum hepimize nasip olur inşallahMalesef negatif çıktıhayırlısı böyleymiş. İnşallah nasipse bu ay olumlu sonuç alırsam tekrar Ekim annesi olarak buraya gelirim inşallah
Tebrikler grubun ilk Ekim hamişi oldun inşallah sağlıklı ilerlerBende dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala beta hcg değerim 70.76 çıktı. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum doktora
Teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Değer çok düşük ve daha reglime bir gün var o yüzden şu an çok ümitlenmiyorumTebrikler grubun ilk Ekim hamişi oldun inşallah sağlıklı ilerler ☺
Yok canm değerin gayet güzel. Sağlıklı gelecek kuzucuk inşallahTeşekkür ederim. Umarım öyle olur. Değer çok düşük ve daha reglime bir gün var o yüzden şu an çok ümitlenmiyorum
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahYok canm değerin gayet güzel. Sağlıklı gelecek kuzucuk inşallah ☺
Tebrikler inşallah sağlıklı ilerler sonuna kadar.Benim 30 aralik sat, 25 ocak bat tarihim ve 22 ocakta kan verdiğimde hcg değerim 119.5 cıktı. Bende epey bekledim ne zaman belli olur diye allaha şükür olumlu sonuç çıktı belki araştıranlara faydası olur. En belirgin belirti göğüs ağrısı, koku hassasiyeti ve ağızda demir tadı. Bu arada 3. gebeliğin diğerlerinde de aynı durumları yaşamıştım.
Benim ikinci bebeğim olacak Allah nasip ederse bu kez çok farklı oldu. Sürekli baş dönmesi ve tuhaf bir mide bulantısı yaşıyorum ve çok mutsuzum ilginç bir şekilde. İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Mide bulantısı bile yaşamamıştımBenim 30 aralik sat, 25 ocak bat tarihim ve 22 ocakta kan verdiğimde hcg değerim 119.5 cıktı. Bende epey bekledim ne zaman belli olur diye allaha şükür olumlu sonuç çıktı belki araştıranlara faydası olur. En belirgin belirti göğüs ağrısı, koku hassasiyeti ve ağızda demir tadı. Bu arada 3. gebeliğin diğerlerinde de aynı durumları yaşamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?