Merhaba bende yeni katıldım aranıza hemen üyelik açtımRegl 4gün gexikmişti dün 2kez idrar testi yaptım emin olmak için hamileyim bende ☺hesaplamama göre 3hafta 6 günlük hamileyim. İnşallah yarın kadındoğum doktoruna gideceğiz.Sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik olur umarım. İlk hamileliğim cok heyecanlıyım ne yemeliyim ne içmeliyim dünden beri içim içime sıgmıyor. Göğüs agrısı dan başka birsey yok umarım böyle olur
MERHaba kızlar ben geçen hafta Cuma devlete gittim kese göründü çok baştan savma ilgilendi bende daha önceden gitmiş oldugum özel dr gittim Alet farkmı bilmiyorum ama devletteki 5+3 demişti bugün dr herşey gayet iyi sordum 4 hafta dedi tabi ben devlete gittgimi söylemedim dr ama benim takibime göre özelin dediği doğru devlet adetime göre hesapladıgı için öyle oldu diye düşünüyorum sizden de fikir almak istedim KIzlar
MERHaba kızlar ben geçen hafta Cuma devlete gittim kese göründü çok baştan savma ilgilendi bende daha önceden gitmiş oldugum özel dr gittim Alet farkmı bilmiyorum ama devletteki 5+3 demişti bugün dr herşey gayet iyi sordum 4 hafta dedi tabi ben devlete gittgimi söylemedim dr ama benim takibime göre özelin dediği doğru devlet adetime göre hesapladıgı için öyle oldu diye düşünüyorum sizden de fikir almak istedim KIzlar
Ben 2 aydır yoğurtla sütün tadını unuttum içmiyorum daha çok muz patates havuç tüketiyorum karbonatlı su içiyorum eşime keçi boynuzu özü maden suyu işitiyorum falan öyle bide biokadın fitili kullanıyorum o kadar bide yumurtlama günü ilişki gerisi takdiri ilahi