Ayy hadi inşallahBeraber beklicez güzel haberleri inşallah
Sen diyet fitil falan Bişey yapıyor musn cnm yoksa sadece yumurtlama gününü mü değerlendireceksnBeraber beklicez güzel haberleri inşallah
Diyete dikkat ediyorum canım karbonatlı su felan içiyorum fitili Ekim ayında kullanmıştım belki bu ay da kullanabilirim bir de yumurtlama günü degerlendiricem gerisi şansaSen diyet fitil falan Bişey yapıyor musn cnm yoksa sadece yumurtlama gününü mü değerlendireceksn
Ben 2 aydır yoğurtla sütün tadını unuttum içmiyorum daha çok muz patates havuç tüketiyorum karbonatlı su içiyorum eşime keçi boynuzu özü maden suyu işitiyorum falan öyle bide biokadın fitili kullanıyorum o kadar bide yumurtlama günü ilişki gerisi takdiri ilahiDiyete dikkat ediyorum canım karbonatlı su felan içiyorum fitili Ekim ayında kullanmıştım belki bu ay da kullanabilirim bir de yumurtlama günü degerlendiricem gerisi şansasen neler yapıyorsun diyet miyet dikkat ediyor musun
Merhaba kızlar anne adayları ❤
Benşm gibi ocakta deneme yapıp ekimde doğurmayı planlayan varmı
Yalnız bırakmayın beni ☺☺☺
Toplanalım burda
Ben de düşünüyorum bu ay ama daha erken gelebilir çünkü adetime beş gün var ve midem bulanıyo duygusalım ve bugün erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı emin değilim adetime var daha belirtiler çok erken çünküMerhaba kızlar anne adayları ❤
Benşm gibi ocakta deneme yapıp ekimde doğurmayı planlayan varmı
Yalnız bırakmayın beni ☺☺☺
Toplanalım burda
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah biz de güzel haberler alırız ocaktaKimse merak etmemiş ama bugün hamile olduğumu öğrendm çok mutluyum :)))
İnşallah canım :) rabbim herkese nasip etsin güzel haberleri yazalım ama :)Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah biz de güzel haberler alırız ocakta
Benim yok canım önümüzdeki aya inşallahKızlar ne yaptınız gebelik var mı inşallah
İnşallah canm hayırlısıyla inşallahBenim yok canım önümüzdeki aya inşallah
İnşallah canm benim doğumum da normal olsaydı eylülün ortalarında olucaktı ama sezeryan olduğum için ağustos sonu oluyo aslan burcu :)Bende Ekim annesi olmayı çok istiyorum kızım ekim doğumlu inşallah bu ayda tutarda 2. Kez Ekim annesi olurum
2. Gebeliğinmi olacak canmİnşallah canm benim doğumum da normal olsaydı eylülün ortalarında olucaktı ama sezeryan olduğum için ağustos sonu oluyo aslan burcu :)
Üçüncü olucak inşallah canım iki tane meleğim var :) ben de başağım2. Gebeliğinmi olacak canmbende aslan burcuyum
Allah size bağışlasn yavrularını ve karnındakini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÜçüncü olucak inşallah canım iki tane meleğim var :) ben de başağım
Aminn cümlemizin inşallahAllah size bağışlasn yavrularını ve karnındakini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Veririm tabiki canmAminn cümlemizin inşallahsende de olursa bişey haber ver olur mu canm hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?