❤️2020 EKİM ANNELERİ (gebelik planlayanlar) 🥰❤️

Sen diyet fitil falan Bişey yapıyor musn cnm yoksa sadece yumurtlama gününü mü değerlendireceksn
Diyete dikkat ediyorum canım karbonatlı su felan içiyorum fitili Ekim ayında kullanmıştım belki bu ay da kullanabilirim bir de yumurtlama günü degerlendiricem gerisi şansa sen neler yapıyorsun diyet miyet dikkat ediyor musun

Ben 2 aydır yoğurtla sütün tadını unuttum içmiyorum daha çok muz patates havuç tüketiyorum karbonatlı su içiyorum eşime keçi boynuzu özü maden suyu işitiyorum falan öyle bide biokadın fitili kullanıyorum o kadar bide yumurtlama günü ilişki gerisi takdiri ilahi

Merhaba kızlar anne adayları ❤
Benşm gibi ocakta deneme yapıp ekimde doğurmayı planlayan varmı

Yalnız bırakmayın beni ☺☺☺
Toplanalım burda
Ben de düşünüyorum bu ay ama daha erken gelebilir çünkü adetime beş gün var ve midem bulanıyo duygusalım ve bugün erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı emin değilim adetime var daha belirtiler çok erken çünkü ben eylül bebişi istiyorum inşallah rabbim dileğimi kabul eder

Bende Ekim annesi olmayı çok istiyorum kızım ekim doğumlu inşallah bu ayda tutarda 2. Kez Ekim annesi olurum

Bende Ekim annesi olmayı çok istiyorum kızım ekim doğumlu inşallah bu ayda tutarda 2. Kez Ekim annesi olurum
İnşallah canm benim doğumum da normal olsaydı eylülün ortalarında olucaktı ama sezeryan olduğum için ağustos sonu oluyo aslan burcu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…