Gonalf derken ilaç mıCanım valla bu ay gonalf kullanıyorum ben ve umarım ocak’a Kalmadan hamile kalmış olurum
Bende kontrol hapı kullandım 1 buçukBende yumurtlama tembelliği var yani yumurtam büyümüyor, büyüsün diye iğne kullanıyorum ilk defa ufak ufak büyüyorlarpazartesi günü doktora gideceğim, inofolic combi diye bir folik asit var ona çok iyi diyorlar haberin olsun canım, hamile kalmayı kolaylaştırıyormış ☺ İnşallah hamile kalırız
Maalesef öyşr umarım çabuk toparlar kendiniKontrol hapını kullanınca 2-3 ay da vücut kendisini korumaya devam edebiliyormuş canım, anca düzene giriyor vücut ☺
Aynennn bende Aralık adetim bekliyorum Allahın izniyle inşallah tuttururuz ocaktaSelam ben de şuracıkta bekliyim aralıkta son adeti bekliyorum sonra deneme yapacağım inşallah çabuk tuttururumhepimize hayırlı olsun 2020 o zaman sağlıklı bebisler getirsin
Diğer topiği takip ediyor musn cnm. Ben hafif silinince deneyecem Allahın izniyle tutturursam inşallahAzraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi
Aaa gerçekten varmışsın. Hatta konuşmuşız bileAzraam diğer topikten tanıyorum seni canım denemeyi pikken mi yapmayı planliyorsun yoksa siliklesince mi
Ne zmn denecekasin senBen de tam pik gününü degerlendirmeyi düşünüyorum bu arada
Aralık sonu canımNe zmn denecekasin sen
Belki önceden sormuş olabşklrm çok unutkanımAralık sonu canım
Beraber beklicez güzel haberleri inşallahBelki önceden sormuş olabşklrm çok unutkanımbenm de Aralık ocak gibi inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?