RecheeL'den paylaşımlar...

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğü de, telvesi de GÖZYAŞI kokar..!

"En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır. Çok şey anlatır; çünkü dil bağlanır, yürek konuşur."

Herkesin cehennemi farklıdır. Sadece alev ve acıdan oluşmaz. Asıl cehennem, yolunda gitmeyen hayatındır

"Ayrılıktan hemen sonra kendini; Başkasının kollarına bırakana "rezil" alkole bırakana "sefil" zamana bırakana ise "asil" denir."

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir; Bazen öyle gülmeler vardır ki, en büyük acıları gizlemek içindir.

..ve her insan deli aslında.Ya çok konuşan ya ağlayıp sızlayan yada kafasını duvardan duvara vuran.Ama en tehlikelisi susan !

"Bir kez kaçar uçurtmasi, sonra gökyüzüne küser insan."

Parmakların, parmaklarımın arasına giriyor bir makinenin dişlileri gibi... İşte, dünyamı döndüren şey bu.

Yaşattığın onca şeye rağmen
Hala sana yazıyor olmam nasıl da mutlu kılıyor nefsini
Lakin unutma
Bazen şairler
Yazdıkça tüketir içindekini...

Eğer ki bir insan seni sürekli üzüyorsa, bil ki mutlu etmek istediği insan sen değilsin...

"O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık."

Yaşar Kemal

Bin tane engeli aşarsın, kendini yenersin, mesafeleri yenersin ama onun bir tek sözüne kurban gidersin..

Sorun yok Tanrım ! Her iki tarafta da cehennemin tam kapasite çalışıyor !

Başkaları tek bir organ ile sevmek isterken, ben bütün organlarımla seviyorum seni işte böle birşey aşka düzdürmek kendini..

" Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık. (Yılmaz Güney)"

"Güzel şeyler olur belki. Sen gel bence."

Lale Müldür

"Bazen ilk görüşte bilirsin; o senin kaderindir. Bazen bir ömür boyu ararsın, bulunmaz."

(Aşk Tesadüfleri Sever)

"Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder."

(The Matrix)

"O, kendim olmam için bende eksik olan şeydi."

Murat Menteş

"Bazen anıları kafamdaki çekmecelere koyup unutuyorum. Rafa kaldırmak, onunla yaşamaktan daha acısız." (Before Sunset)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…