- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi sentinus14
Canım İnan sebebi bilmek bilmemekten ço daha iyi. Sebep belli olunca doktor ne yapılacağına karar veriyor ama sebepsiz infertiti tam bir muamma.Ya işte mesajınız duymak istediklerimi içermese de, gerçekçiliği ve çözüm bulması ile beni rahatlattı sebepsiz yere.Peki o arkadaşınızın çocuğu oldu mu? Morfolojinin düşük çıkması illa ki DNA hasarı olduğu anlamına gelir mi? Bu testi hem yaptırmak istiyorum hem istemiyorum. Spermiyogram testini yaptırdığı güne lanet ediyorum Aslında geçrkte sorunun ne olduğunu bilip üzerine gitmek, onunla savaşmak varken ben kişilik olarak hemen umutsuzluğa kapılan güçsüz bir insan olduğum için savaşmaktan ziyade pes edip yorganın altına hapsolmak istiyorum...
Bahsettiğiniz testler için hangi bölümden randevu almam gerekir bu arada? Biraz doktor gibi kullanıyorum sizi ama abimin tepkilerinden bahsetmiştim. Kılavuzum yok gibi düşünüp mazur görün beni. Yine ama çok ama çok teşekkür ederim :)
Bak sana hem arkadaşımın eşinin durumunu hem kendi eşimin durumunu yazdım ki Benim eşimin durumu arkadaşımın ve senin eşinin durumuna göre çok çok çok daha vahimdi. Arkadaşım ilk denemesinde centrumda hamile kaldı şimdi çok tatlı bir oğluşu var. onun için bende 3. Denememi centrumda yaptım ve çok şükür ikizlere hamileyim :)
Sen neden böyle Yok yere moralini bozuyorsun ki bak bu işte moral çok önemli.
Pıhtılaşma testini hangi bölümlerden isteyebilirsin bende tam bilmiyorum ama ben özel hastanede yaptırdım ve kadın Doğum doktoru istedi bu testi. Sanırım dahileyecide isteyebilir. Bence üni hastanesindeki kadın Doğum uzmanı ile konuş ona anlat. Tüp bebek tedavisi olacağım homofili paneline baktırmak istiyorum kan pıhtılaşması var mı diye dersin. Ana testini de ondan isteyebilirsin