• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rebul parfüm

Ben vanilyaya bayılırım, ama Rebul'un vanilyalısı çok kötü! Arabalara asılan kokular gibi kokuyor...plastikimsi. >.<
Nasıl bu kadar sevilmiş anlamıyorum. Ben o araba parfümü-plastik kokusunu Body Shop Vanilya'dan da alıyorum ama daha az.
Düz vanilya olarak Yves Rocher Vanille Bourbon'u tavsiye ediyorum. Çok daha az "sahte" kokuyor. Ben seviyorum, hem de 100ml 30 lira.

bende çileklisini kullanıyorum çok seviyorum ama çok uçucu bi koku heran parfüm şişesinin elimizin altnda olması lazımki çilek kokalım:))

arkadaşlar bu angie serisini nerelerde bulabilirimfisfisfisyaşadığım yer pek büyük deil büyük marketlere flnda sordum ama bulamadım eczanelerde bulabilirmiyim acepfisfisfisfisfisfis

:1rolleyes: ben de Rebul lovely kullanıyorum marketten almıştım hoş ve kalıcı bi kokusu var kullandığım da kokuyu alanlar beğeniyorlar :)

sırnaşık şeysırnaşık şeybugün tesadüfen buldum angıleri çok hoş kokuları var özellikle vanilya çilek ve okyanus esintileri çilek alcaktım ama kızkardeşimin ısrarına dayanamayıp vanilya aldım gerçektende çok hoş kokular tavsiye ederim üstelik çok ucuz 4 lirahihoyyyt:jeyyar:

Rebulun colors serisini çok iyi bilirim rebulun reklam ajansında çalışıyordum evlenmeden önce (daha bir çok firmada ajansta mevcuttu)..
Rebul İlk colors serisini çıkarmıştı ambalajları şimdiki gibi değildi.. angıe serisini hiç bilmiyorum..Fakat colors serisi gayet hoştu, vücut kremleri vardı ürünlerin kendi kokularına has, simliydi şimdi varmıdır bilmem aklımda kalmış ... ilk çıkmadan önce 1 şişe colors angel kullanmıştım çevremdeki herkes bayılmıştı (özelliklede eşim o sıralar flört ediyorduk), parfümler piyasaya çıkınca çook kişinin kullanmaya başladığını farketmiştim..Gayet başarılı buluyorum ben rebulu parfümlerini kullanmasamda Lavanta ürünlerini kullanırım evimde kolonyası, duş jeli...v.s..

bende turquoise kullanıyorum hafif güzel bir okyanus kokusu ama kalıcı değil,bimden görüp almıştım 110 ml parfüm ve deodorantıyla birlikte 12 lirayamı ne almıştım yorumlardan sonra cileklisini merak ettim bulduğumda denemek için alıcamopuyorumnanaktan

rebul markasının bir çok serisi var hepside birbirinden güsel fakat bilindiği üzere her konu her tene uymaz ben tesedüfün Bim den almıştım serisini bilmiyorum fakat şişesinin üzerinde rbl yazıyo lovely olan bütün tenlere uyuyo ben esmerin kardeşim sarışın ordan biliyorum

kizlar rebulun parfumu aldım üstünde misty yazıyor neyli olduğunu anlamadım ama kokusu çok hoşuma gitti bir fikri olan varmı kaydirigubbakcemile4

canımbnde aldım bugn marketten aynı bnmkide rbL misty yazıyor üzerinde yeşil çk hoş bayıldım kokusuna bir siniyor saçıma gitmek bilmiyor vlla...

Back