teşekkür ederim deniz..ağır olması hoşuma gitmemişti.. geçiyorsa çok iyi...duş jelini bilmiyordum yarın onada bakim..
şişesi kelebekli sanırım canım benimkinin üzerinde beyaz kelebekler var ama berbet çok ağır ve boğazları tahriş ediyo alırken hafif geliyo kokusu ama sıkınca baş ağrısı yapıyo senin aldığın angel serisi benim bahsettiğim colours serisi kesinlikle tavsiye etmem benim aldığımı ama colours serisininde birsürü çeşiti var kırmızısı pembesi onlar nasıl bilemem:çok üzgünüm:bende bugün sarısnı aldım vanilya olan..herkes beğendi..ilk sıkınca ağırda sonra hafifleşio...white olan hangisiki acaba..?
sağol canım evt bnm aldığım angıe şeker vanilyalı gibi güzel..aklımda bulunsun o dediğinden almıyim yanlışlıkla..:içelim:
canım onun white ı çok feci ya resmen bildiğin odun kokuyo ağaç odun neyse artık ama red olan ı fena değil pembesi de hoştu gibi hatırlıyorum...bende kipadan rebul colours serisinin white ürününü aldım allahım almaz olaydım her sıktığımda midem bulanıyor başım ağrıyor migrenim falan yok haa yani berbat bi koku 12 saat kalıcıymış falan ona diyeceğim yok gerçekten kalıcı ama berbatttttttkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?