• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rebul parfüm

NightWish

TEAM CULLEN
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
587
2
96
Ankara
arkadaşlar bugün parfümeride gördüm merak ettim.kullanan varmı bu parfümü??

Türkiye ’nin parfüm efsanesi Rebul, gençlere 5 çeşit özel bir koku armağan ediyor. Çocuklar ve gençler için hazırlanan özel bir parfüm serisi olan Angie ile kendinizi prensesler gibi hissedeceksiniz.
Rebul ’ün gençler için hazırladığı parfüm serisi Angie, iştah açıcı meyve kokuları, temiz bebek kokuları ve çiçek kokuları ile herkesi kendine çekmesini biliyor. Çileği kim sevmez ki, ya vanilyayı, peki egzotik meyveler?
Angie 55 ml’lik 5 tip iştah açıcı kokudan oluşuyor.
Wild Strawberry, Flower Power, Ocean Dreams, Lovely Vanilla ve Crazy Fruits’den oluşan seri içinde en dikkat çekeni ise Wild Strawberry. Adeta çileğin tadını hissetiren nefis bir koku.

rebulcas1.jpg

bende vanilyayı sevdiğimm için almayı düşünüyordum..sıktım bileğime çok ağır kokuyordu..biraz zaman geçtkten sonra yoğunluğu gidiyormu kızlar daha hafifleşiyorsa alcam bu parfümü.ağır kokuları sevmiyorumda..:icecream:
teşekkürler cevaplarınız için:içelim:

ben bunu şans eseri aldım.
for you mağazasına gitmiştim,başka birşey almak için.
indirimdeymiş bu parfüm gözüme ilişti.
4 yada 5 ytl idi sanırım,yanına yine aynı markanın duş jeli vardı,çileklisini aldım.
ilk sıktıgımda agır geldi ama aradan 5 6 dk. geçince çok hoşuma gitti kokusu,
duş jelide çok güzel.tamamen tesadüf eseri aldım ama vanilyalı yada çiçeklisinden almayı düşünüyorum

teşekkür ederim deniz..ağır olması hoşuma gitmemişti.. geçiyorsa çok iyi...duş jelini bilmiyordum yarın onada bakim..

teşekkür ederim deniz..ağır olması hoşuma gitmemişti.. geçiyorsa çok iyi...duş jelini bilmiyordum yarın onada bakim..

rica ederim canım.ama ben aldıgımda promosyondaydı yani parfüm ve duş jeli beraberdi,şimdi öylemi bilmiyorum,3 ay falan olmuştur alalı.yerimseniben

bende kipadan rebul colours serisinin white ürününü aldım allahım almaz olaydım her sıktığımda midem bulanıyor başım ağrıyor migrenim falan yok haa yani berbat bi koku 12 saat kalıcıymış falan ona diyeceğim yok gerçekten kalıcı ama berbatttttttkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende bugün sarısnı aldım vanilya olan..herkes beğendi..ilk sıkınca ağırda sonra hafifleşio...white olan hangisiki acaba..?

bende bugün sarısnı aldım vanilya olan..herkes beğendi..ilk sıkınca ağırda sonra hafifleşio...white olan hangisiki acaba..?
şişesi kelebekli sanırım canım benimkinin üzerinde beyaz kelebekler var ama berbet çok ağır ve boğazları tahriş ediyo alırken hafif geliyo kokusu ama sıkınca baş ağrısı yapıyo senin aldığın angel serisi benim bahsettiğim colours serisi kesinlikle tavsiye etmem benim aldığımı ama colours serisininde birsürü çeşiti var kırmızısı pembesi onlar nasıl bilemem:çok üzgünüm:

sağol canım evt bnm aldığım angıe şeker vanilyalı gibi güzel..aklımda bulunsun o dediğinden almıyim yanlışlıkla..:içelim:

sağol canım evt bnm aldığım angıe şeker vanilyalı gibi güzel..aklımda bulunsun o dediğinden almıyim yanlışlıkla..:içelim:

canım tabiki bende denedim eksik kalırmıyım:utangac: marketten almıştım aman yastık yorgana sıkarım diye benim öle takıntılarım vardır. herkes bayıldı

hani bebek koukları var yazmışın ya oraya hangisi oluo bebek kokusu ben alimm:) ben çileklisini kullandım hatta erkek arkadasım kıskandı başta sıkma filan dedi güzeldi yani:)bigbabol sakızları gbi kokuo:)

bende bu gün şans eseri rastladım çilekli olanına...
açıkcası benim çok hoşuma gitti kokusu, çilek çilek :1rolleyes: a.s :1rolleyes:
şimdi vanilyalısını da çok merak ettim :uhm:

Hem angie vanilyalısı var hem de amber&vanilla var, 2. söylediğim angie serisinden değil ve daha kaliteli kokuyor, tam bir oryantal koku, yalnız kışın kullanıma daha uygun, biraz ağır gibi sanki...
Bir de rebul'un lavantalı bir kokusu vardı, ben lavanta kokusunu sevmiyorum, ama annem bayılıyor, o yüzden o kokuyu da çok sevmişti...

kizlar rebulun parfumu aldım üstünde misty yazıyor neyli olduğunu anlamadım ama kokusu çok hoşuma gitti bir fikri olan varmı kaydirigubbakcemile4

bende kipadan rebul colours serisinin white ürününü aldım allahım almaz olaydım her sıktığımda midem bulanıyor başım ağrıyor migrenim falan yok haa yani berbat bi koku 12 saat kalıcıymış falan ona diyeceğim yok gerçekten kalıcı ama berbatttttttkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım onun white ı çok feci ya resmen bildiğin odun kokuyo ağaç odun neyse artık ama red olan ı fena değil pembesi de hoştu gibi hatırlıyorum...

ama rebul un sport men ı tam spor bi koku yılın pafümü seçilmişti yanılmıyorsam.. abim kullanıyor çok hoş kokuyo bi erkek parfümü olarak tavsiye ederim

Back