Güneş Gözlükleri Rayban güneş gözlükleri hakkinda

bendede var ama takamıyorum alışamadım yüzüm fazla büyük değil yüzüme gitmedi bende isteyene uygun bir fiyata vermek istiyorum

arkadaşlar geçen sene çok severek raybanın sarı,aynalı,damla modelini aldım.saçlarım sarıydı ve çok yakışıyodu..gelin görün ki bu sene saçlarımı uzun yıllar başka renge geçmemek üzere koyu kahveye boyattım.çok sevdiğim raybanım bilmiyorumkismileyakışmaz dimi artık..

Son düzenleyen: Moderatör:
anam ben de büyükçekmecede oturuorum.hem de hergün geçiorum avcılardan. şu gözlükçünün ismini, adresini bana özelden yollarsan çok makbule geçer canım ya okadr parayı bayılamam ben =) şimdiden çok çok çok sağol tatlım C:

supergirll; canım rayban bu, yakışır merak etme

rayban en çok tutan modeli damla onun dısındakıleri pek begenmıyorum

bence dolce, fendi ve gucci gözlükleri daha güzel bu konuda daha başarılılar

Son düzenleme:

ben bu modeli geçen yıldan beri kullanıorum ve çok tarz bi gözlüktür gitmeyen yüz çok azdır bu sene başka bi rengine taktım kafayı zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu modeli 1 senedir kullanıyorum.çok memnunum gerçekten klasik ancak herkese yakışmadığı için farklı bir model :smiley-cool:

bende gecen sene almıştım bu gözlükten çoğu yüz şekline gidiyor o yüzden cok tutuldu bence tabi ben orj. rayban almadım yaa sorduğum yerlerde 400 den aşağısı yoktu valla ama çok severek kullanıyorum başka gözlük takamaz oldum .

bende beyaz çerçevelisini aldım aslında heryeri lila olan bana çok yakışmıştı eşim gitmiş bu modelin beyaz çerçevelisini almış çok şık bi gözlük ama bana hiçmi hiç yakışmadı gösterdiğim herkes komik buldu ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…