- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 39
-
- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
modası geçmeyen tek gözlük sanırım ve her kıyafete uyuyor ben geçen sene aldım ve çok memnun kaldım hala da ara ara takıyorum
hangi rengini kullaniyorsun canim. Ben sari çerçeve kahverengi cam düşünüyorum ama pembe gibi olan da hoş görünüyor
EVET KIZLAR RAYBAN IN ÇOK TUTULAN DAMLA MODELİ YANİ AVİATOR SERİSİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. HAZIR KIŞA GİRERKEN İNDİRİMDE GÖZLÜK BULURSAM ALMAK İSTİYORUM. ŞU ANA KADAR HEP KEMİK ÇERÇEVELİ GÖZLÜK KULLANDIM Bİ DEĞİŞİKLİK YAPAYIM İSTİYORUM AMA SANKİ DAMLA MODELİ DE ARTIK HERKESTE VAR DEĞİL Mİ? GERÇİ MODASI GEÇMEYECEK BİR KLASİK ASLINDA AMA KARARSIZIM.
geçen hafta rayban wayfarer model bır gozluk aldım. ınternette bıraz araştırma yaptım ve yıllardır raybanın en populer modeli oldugunu gördum. alırken pek bılmedigimden almasa mıydım dıyordum ki bu gözlük modeli 1958 lerdeki uretımın bırebır kopyasıymış. kesinlikle guneş gözlüğü almak isteyenlere öneririm.
valla üstüne para verseler almam:jeyyar:
geçen hafta rayban wayfarer model bır gozluk aldım. ınternette bıraz araştırma yaptım ve yıllardır raybanın en populer modeli oldugunu gördum. alırken pek bılmedigimden almasa mıydım dıyordum ki bu gözlük modeli 1958 lerdeki uretımın bırebır kopyasıymış. kesinlikle guneş gözlüğü almak isteyenlere öneririm.
kızlar paraya kıydım ve aldım raybanı mı. yorumlarınız için teşekkürler. uzun yıllar modası geçmeyeceğine karar verdim bu modelin. gerçi benim gibi birine 2 sene dayanmaz da bu gözlük hayırlısı. merak edenler için fiyatı 250 ytl. resimdekinin aynısı. 3025 - 001-4f .
bu polorize değil mi?
yansımaları önlüyor
ben de cuma günü eşime d.günü hediyesi aldım bundan fiyatı 571 ytl arkadaşlar ama şuan indirimde raybanlar haberiniz olsun 350 ye falan iniyorlar
hatta daha ucuza bulabileceğiniz yerlerde var ilgilenen olursa yardımcı olurum
daha öncedende polorize olmayanını almıştık ama saolsun eşim arabayı yıkamaya verdiğinde gözlüğü arabada bırakmış
gözlük de sırra kadem basmış sengözlerimebaksanablmaz: :gitme: