- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
bendede var ama takamıyorum alışamadım yüzüm fazla büyük değil yüzüme gitmedi bende isteyene uygun bir fiyata vermek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu polorize değil mi?
yansımaları önlüyor
ben de cuma günü eşime d.günü hediyesi aldım bundan fiyatı 571 ytl arkadaşlar ama şuan indirimde raybanlar haberiniz olsun 350 ye falan iniyorlar
hatta daha ucuza bulabileceğiniz yerlerde var ilgilenen olursa yardımcı olurum
daha öncedende polorize olmayanını almıştık ama saolsun eşim arabayı yıkamaya verdiğinde gözlüğü arabada bırakmış
gözlük de sırra kadem basmış sengözlerimebaksanab lmaz: :gitme:
bende daha dün erkek arkadaşıma aldım bunun aynısını doğum günü hediyesi olarak gerçi epey geçti doğum günü ama napim anca parayı denk getirdim hemde epey ucuza aldım 220 tl ben ona vermek için o da takmak için çatlıyoruzkaydirigubbakcemile3
MehSer nerden aldın 220ye canım ya?? ben de istiorum bi rayban artık =((
geçen hafta rayban wayfarer model bır gozluk aldım. ınternette bıraz araştırma yaptım ve yıllardır raybanın en populer modeli oldugunu gördum. alırken pek bılmedigimden almasa mıydım dıyordum ki bu gözlük modeli 1958 lerdeki uretımın bırebır kopyasıymış. kesinlikle guneş gözlüğü almak isteyenlere öneririm.