Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel'lerin formülleri ;)

evet biliyorum ama oda işe yararmı ben direkt su elede yakılan kınayı düşünmüştüm

Bütün kınalar ele de yakılır
Hint kınası daha uzun süre kalıcıdır sadece
Ele yakılan ve daha az kalıcı olan kına sadece kırmızı renkte

Son düzenleme:
canım ya,benim de saçlar ince telli..ve ben de kına yapıyorum ,çok da faydasını gördüm..ama ben ayda 1 yapıyorum..
ve dediğin gibi saç telleri kalınlaşıyor..
bir de uzarsa o zaman değme keyfime :)

Saça direnç verdiği için uzamasına yardımcı olyor canım

Bu arada hint kınasını söylemedim, çünkü bildiğim kadarıyla içerisinde saça zarar veren mineral tuzlar var. Benim kullandığım yeşil toz kına. Lush markasınınkilerde de renk verici başka şeyler var ama zararlı birşey yok. Kahverengi ve siyah renk seçenekleri vardı

Nötr kına denilen bitki ise Cassia bitkisi. Çok az sarı renk bırakabiliyor ve koyu renk boyayı akıtabiliyor kızlar

E bildigimiz sinameki bu..
Evet dogru sarartiyor saclari ve cok güzel bir sekilde uzatiyor. Sac uzatmada bildigim ve denedigim en etkili bitki. Kesinlikle tavsiye ederim.

Evet canım bakmıştım netten, aynen dediğin gibi. Sinameki ile aynı cinsten geliyor. 500 den fazla türü varmış bitkinin, biri de sinameki

Ben rapunzel sayılmam, yani pek mattah ve çok uzun bir saçım yok. Ama şunu söylemek istedim : Yağları hafifçe ısıtıp da kullanınca çok iyi geliyor. Hint yağı kullanınca uzama konusunda iyi geldi. Bunun dışında zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı ve badem yağı saçıma kullandığım ve sonuç aldığım yağlar

ewt bunlar çok iyi fakat geçen gün maranki yi dinledim.3 3,5 liraya aldığınız yağlar hakiki değil diyor.kendi sitesinde hakiki yağlar var.onları almayı düşünüyorum bayaa para biriktirmem lazım bakalım...

layd evil saçların gerçekten çok güzel saçlarıma bakım yağı kullanıyorum demişsin kendinmi hazırlıyosun hazır bir karışımmı alıyorsun biraz açıklarmısın

bende saçlarımı iyice uzasın diye kestirmiyorum ama ayda 1 cm anca uzuyor senin saçların çok güzelmiş hem parlak,yumuşak görünümlü hemde tam istediğim boyda :))

layd evil saçların gerçekten çok güzel saçlarıma bakım yağı kullanıyorum demişsin kendinmi hazırlıyosun hazır bir karışımmı alıyorsun biraz açıklarmısın

Teşekkür ederiiim
Kendim hazırlamıyorum aktara gidip birkaç saç bakım yağı istediğimde bana hepsinin içinde olduğu bir karışım önermişti
Fakat daha hızlı uzamasını istiyorsanız bu yağın yanında bir de yılan yağı alın karışıma ekleyin demişti ben gerek duymadığım için almadım
İçinde 25 tane yağ var sadece diplere sürüp masaj yapın yazıyor fakat ben az miktarda uçlara da uyguluyorum
Aktarlarda bulabilirsiniz

bende saçlarımı iyice uzasın diye kestirmiyorum ama ayda 1 cm anca uzuyor senin saçların çok güzelmiş hem parlak,yumuşak görünümlü hemde tam istediğim boyda :))

Teşekkürler
Çok sık olmasa da uçlarından aldırmalısın daha sağlıklı görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…