• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel Saçları

catgrill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
16
3
3
31
ARKADAŞLAR MERHABA..
Saçlarımızın parlak,güclü, ve uzun olmasını kim istemezz.

Bunun icin kendi yaptıgım kürleri sizlerle paylaşıcam umarım begersiniz .

1: Sinameki kürü
2:Mayonez
3:Nutraxın hair&nail hap
4:Dalin şampuan

1:sinameki, bemiks ampul,tatlı badem yagı.. Bu kürü denemeyen yoktur heralde. Ben kürüün 2.nci haftasındayım ve saclarımı kestirmeme ragmen uzadılar. Haftada bir uyguluyorum.
3saat sacımda kalıyor.

2:Mayonez
Evett yanlıs duymadınız
Bildiginiz mayonezzz. Bunu bana bi arkadasım önermişti. Daha sonrada televizyondada sac uzmanından duydum..
Arkadasımın saclarında kaynak vardı. Cıkartıp kestirdi ve mayonezle saclarını belineee kadar uzattı kızlar. Size yemin edebilirim.
Sacları suan harika..
Ben her hafta PAZAR gunu uyguluyorum ve sacımda 3 saat kalıyor. İyce duruluyorum koku kalmıyor. Endiselenmeyin. Mayonezin icinde ,yumurta, yogurt,zeytinyagı oldugu ıcın sacı besliyor.

3: Nutraxın hap: bu hapı yeni aldım.

Her sabah iki tane iciyorum.
İcinde, Bvitamini ,b12 ,biotin vs vs hersey varr. Bu ilac ın size ne gibi faydası olır diye sorarsanız. Yaptıgnız maske vs ler evet bakım yapıyor sacınıza ama, bu tür vitaminler, Hücresel desteği sağlıyor. İcten takviye yani ☺☺

4:Bebe Şampuanı

Kesinlikle bebe sampuanı kullanmanızı tavsiye ediyorumm. İcinde paraben sls vs bulunmuyor. Ve sacınıza zarar vermiyor..

Tek sikayet evet sacları kurutuyor. Onun icinde dustan sonra Saf argan yagını sacıma uyguluyorum.
Kolayca taranıyor☺☺

Düzlestirici, Maşa ASLA KULLANMAYIN..
SAC uzatmak ıcın fedakarlık yapmalısınız..
RABBİM Bizlere herseyi veriyor,saclarımızı boyalarla maffediyoruz. Ama zararın neresinden dönersek kardır..
Sabır edin, bakım yapın, ve İnanınn.

İNSALLAH yazımı begenmişsinizdir.
Sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorumm

Back