raptiye´nin nişanından 24.06.2012 ("v")

Tonari to Totoro

Totoro
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
2.299
1.557
398
İstanbul
arkadaşlar 5 yıllık birlikteliğimizin arından dün sevdiceğim ile nişanlandık.
çok güzel bir nişan töreniydi kendimin diye demiyorum ama çok eğlendim.
benimle birlikte nişanlımın da eğlendiğini görmek beni mutlu etti.
organizasyonda kardeşimin ve nişanlımın kardeşinin emeği çok.
kendilerine çok teşekkür ediyor ve ilk fotoğrafımızı paylaşıyorum.

karla bonoff - all my life eşliğinde ilk dansımızı yaparken; (5 yıldır ilk )

Son düzenleme:
masallah fizigin cok güzel.. cokta yakismis..
da nisanlinin kiyafetini pek uyumlu bulmadim..:44:
ve ayakkabilarini hic anlayamadim..:26:

allah tamamini erdirsin canim

masallah fizigin cok güzel.. cokta yakismis..
da nisanlinin kiyafetini pek uyumlu bulmadim..:44:
ve ayakkabilarini hic anlayamadim..:26:

allah tamamini erdirsin canim

amin teşekkür ederim. :9

nişanlımın kıyafeti spor bi takım. biz çok beğenerek aldık. ve kendisine çok yakıştı.
ayakkabılarıda çok sevimli aslında. o takıma kundura gitmezdi canım.

yorumun için teşekkürler.

olabilir belki ben aliskin degilim ya sürekli kundura gördügümüz icin,
spor olmasi degisik geldi

nısanda aydınlıkta ustelık parkta ne romantızımı anlayamadım
allah huzur versın daım etsınde bende kıyafetlerı bırbırıne hıc ama hıc uyumlu bulamadım dogrusu c

Akşam yapsaydınız keşke :) Bu biraz doğumgünü kutlaması gibi olmuş ..
Allah taamıa erdirsin canım , yalnız arkadaşlara katılıyorum nişanlında damat havası yok yani spor takım hiç olmuşmu :)
Ayakkabılara zaten söyücek bişey bulamadım

Son düzenleme:
Sizin elbisenizle nişanlınızın giydiği kıyafet hiç olmamış. Kumaş pantolon beyaz gömlekte gayet spor olurdu :)

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah biçok arkadaşa bende katılıyorum nişanlınız damattan çok arkadaşının nişanına gelmiş gibi duruyo sizin elbiseniz çok şık ve gerçekten çok yakışmış ama nişanlınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Elbisenizi çok güzel taşımışsınız,bu tarz elbiseler herkese yakışmaz ama maşaallah size çok yakışmış
Keşke nişanlınızın kıyafetinde de ufak bi pembe detay olsaydı
Ben bu tür özel günlerde uyumdan yanayım çiftler arasında
Mutluluklar dilerim

nısanda aydınlıkta ustelık parkta ne romantızımı anlayamadım
allah huzur versın daım etsınde bende kıyafetlerı bırbırıne hıc ama hıc uyumlu bulamadım dogrusu c

parkta romantizm bal gibi olur. da orası park değil.
gündüz nişan yapmak harikaydı. zatten 5te başladı 10da bitti. hem aydınlık, hem karanlık atmosferi yaşadık.
kıyafetleri biz beğendik aldık, sizin beğenmenize luzüm yok zaten.

iyi dileğiniz içinde teşekkürler.

yukardaki mesajımda da belirttim. zaman sıkıntısı yaşamadık atmosfer harikaydı.
doğum günü kutlaması havasında değildi tabi, hiç öyle bir havamızda yok. nasıl görmek istediğiyseniz öyle bakmışsınız.
yukarıdaki cevabımı yineliyorum. biz takımını beğendik.

iyi dileğiniz içinde teşekkürler.

Sizin elbisenizle nişanlınızın giydiği kıyafet hiç olmamış. Kumaş pantolon beyaz gömlekte gayet spor olurdu :)

biz böyle beğendik.

iyi dileğiniz için teşekkürler.

biz böyle beğendik.

benim ayakkabım onun takımının rengindeydi.
uyumu orda yaptık biz.

iyi dileğiniz için teşekkürler.

Allah tamamına erdirsin canım kıyafetin pek yakışmış
resimledrden anladığım kadarıylada güzel bir nişan töreni olmuş mekan çok şeker...

teşekkür ederim.
evet gayet güzel ve şirindi nişanım.
ben hiç eğlenmediğim kadar eğlendim. benimle birlikte herkesin eğlendiğini görmek mutlu etti beni.

Bizde öyle beğenmedik. Koymuşsunuz fikrimizi söyleyelim diye. Fikir söyleyincede hoş karşılamıyorsunuz. O zaman koymayın kardeşim yorumlara açık değilseniz.

Mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin...

Ancak.. Bende arkadaşlara katılıyorum. Siz çok şıksınız...
Damadın kıyafeti hiç olmamış.
Hele ayakkabı... I-ııhh...

Mutluluklar dilerim arkadaşım.. Ben çok beğendim seni de nişanlını da değişikliklere açık biriyimdir

İnsan kendini rahat ve güzel hissettiği gibi giyinmeli özel gün diye zevklerimizden ödün vermek saçma geliyor bana..

Olumsuz yorumlara takılma ve bence cevap bile verme.. Bazen bazılarının sırf kalp kırmak diye bakıp yazdığını düşünüyorum

Kusura bakmayın ama insanın burada mutlu anını paylaşması, gelin topa tutabilirsiniz bizi anlamını taşımaz..

Beğenmediğini söylemenin bile tatlı dili vardır yahu bu kadar acımasız olmayın lütfen..

Kimse kimseyi topa tutmadı. Hatta herkes gelin hanımı beğendi fakat nişanlısının kıyafetini uyumlu bulmadı.. Çirkin demiyorum bakın UYUMLU diyorum.

bana çok güzel gelmiştiniz ama fikrim sizin yorumlarınızı okuyunca değişti hem buraya foto koyup hemde eleştiri kaldıramamanız çok saçma burası gerçekten çok iyi bir site yani yapmacık insanlar yok kim ne düşünüyosa onu yazıyor sizin bunları hoş karşılamanız lazım ama gördüğüm kadarıyla herkese kızmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…