Yavrulu yataklar bir süre idare ederdi sizi küçük büyüyünce ben orda yatmam demesi garanti, kuzenimin çocukları yaşadı aynı durumu ben sığıntı değilim demişti küçük :)2.5 yas ve 6 yas cocuk odam cok kucuktu oyuzden esim ranza olsun dedi. kizim ustte yatar diye dusundum ama kucuk olan surekli uste inip cikiyoe gun icinde dusecek diye korkuyorum pismab oldum sonradan.bana kalsa yavtu yatakli karyola alacaktim esim ranza daha iyi deyince tamam demistim ama kucuk beni korkutuyor
Yavrunyatak ranzadan daha kotu , kapatmak icin yorgani yastigi toplamak gerekiyor.yer yatagindan hic bir farki yok .ranza daha2.5 yas ve 6 yas cocuk odam cok kucuktu oyuzden esim ranza olsun dedi. kizim ustte yatar diye dusundum ama kucuk olan surekli uste inip cikiyoe gun icinde dusecek diye korkuyorum pismab oldum sonradan.bana kalsa yavtu yatakli karyola alacaktim esim ranza daha iyi deyince tamam demistim ama kucuk beni korkutuyor
Ikeada sergilenen ranzalarin merdivenlerine kimse tirmanmasin diye pileksi plaka takıyorlar. Siz de o sekilde tak cikar bir sey yaptirabilirsiniz. Sabah yataklari toplayinca takar gece yatarken cikarirsiniz.sormayin valla cocuk odasina gittimi pesinden gider oldum kucugun korkuyorum
Bence en doğru kararı vermişsin. Şuan heves için inip çıkar bir süre sonra sıkılacak yerini kabul eder2.5 yas ve 6 yas cocuk odam cok kucuktu oyuzden esim ranza olsun dedi. kizim ustte yatar diye dusundum ama kucuk olan surekli uste inip cikiyoe gun icinde dusecek diye korkuyorum pismab oldum sonradan.bana kalsa yavtu yatakli karyola alacaktim esim ranza daha iyi deyince tamam demistim ama kucuk beni korkutuyor
Ben de bunu tavsiye edecektim. Merdivene bişi koyup kullanılmaz duruma getirin. Uzun vadede mantıklı bir iş yapmışsınız. Küçük büyüsün benim de planım ranzaIkeada sergilenen ranzalarin merdivenlerine kimse tirmanmasin diye pileksi plaka takıyorlar. Siz de o sekilde tak cikar bir sey yaptirabilirsiniz. Sabah yataklari toplayinca takar gece yatarken cikarirsiniz.
Ikeada sergilenen ranzalarin merdivenlerine kimse tirmanmasin diye pileksi plaka takıyorlar. Siz de o sekilde tak cikar bir sey yaptirabilirsiniz. Sabah yataklari toplayinca takar gece yatarken cikarirsiniz.
sizce gerçekten mantıklı mı 6 yaş çocuğunu yatağa çıkarmak ve orada hapis gibi,kendi imkanıyla asagi inememesi?Merdiveni çıkarın.. Siz veya eşiniz uyuyacağı zaman büyük çocuğunuzu yataga çıkarın bence... Gece wc sıkıntısı vs olursa da seslenince duyarsanız sorun olmaz.. En azından gün içinde sürekli yoklamak ve diken üstünde olmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?