• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

Ainen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
158
1
296
Bursa
Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...

1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz

Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum

Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?

bana protesın boyutları kucuk geldı acıkcası..ve tırtıksız olanlarda kapsul olusma rıskı daha fazla ve cogu doktor puturlu yuzey secıyo ve amelıatını kasaltı olcagın ıcın protezını bıras daha buyuk sectırmen kanısındayım cunku cerrahlar normal kasustune atıyorum 300 cc koyuyosa,kasaltına 325 yanı 25 cc daha fazla tercıh edıyolar..
en dogru kararı sen ve doktorun vereceksınız..
kıme olacaksın ve ucrret ne kadar..

Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...

1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz

Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum

Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?

canımm hayırlı olsuunnn, çok sevindimm :64: :64: :64: sonunda kavuşacaksınn sen de cicişlerine :66: hangi doktora karar verdin canım? bence 225 senin vücuduna göre iyi. bayağa zayıfsın, büyüğü fazla gelebilir. hadi bakalımmmm :66: :66:

tesekkurler fikirleri ve iyi dilekler icin...

Konur hastanesinde Omer Buhsem e olucam. 2200 euro. Fakat kendisi bana soyle bi aciklamada bulundu: puturlu silikon puruzlu yuzeye sahip oldugu icin dedi kaymaz girerken ve kesiyi daha buyuk kesmek zorunda kalioruz dedi ve sokarken iceri siyirdigi icin icerdeki yeri dedi ameliyat sorasi yanmalar oluyor dedi purussuzler ise hemen kayiverior dedi....Sen yanlizca fdikislerim patlar die korkkma mutfak dolaplarini ac kapa dedi agir kaldiram ama kapi ac kapa dedi bunlar odem olusmasini engeller dedi...ama bende 200cc konusunda endiseliyim ama iste ben cok zayifimmm yaaa ufacigim yaniii hatta yasim 28 deyince dr soke oldu 20 sanmis buyuzden belkide 200 cc uygun gordu ki siparis verirken 200 225 250 verdiordi 3unude denicek yani

yanı 2 gun sonra mı amelıyat oluyorsunn?? :)
bence boyuna ve kılona gore protezler cok normal gıbı geldı bana.
şimdiki göğüsleri nasıl peki? az da olsa var mı

tesekkurler fikirleri ve iyi dilekler icin...

Konur hastanesinde Omer Buhsem e olucam. 2200 euro. Fakat kendisi bana soyle bi aciklamada bulundu: puturlu silikon puruzlu yuzeye sahip oldugu icin dedi kaymaz girerken ve kesiyi daha buyuk kesmek zorunda kalioruz dedi ve sokarken iceri siyirdigi icin icerdeki yeri dedi ameliyat sorasi yanmalar oluyor dedi purussuzler ise hemen kayiverior dedi....Sen yanlizca fdikislerim patlar die korkkma mutfak dolaplarini ac kapa dedi agir kaldiram ama kapi ac kapa dedi bunlar odem olusmasini engeller dedi...ama bende 200cc konusunda endiseliyim ama iste ben cok zayifimmm yaaa ufacigim yaniii hatta yasim 28 deyince dr soke oldu 20 sanmis buyuzden belkide 200 cc uygun gordu ki siparis verirken 200 225 250 verdiordi 3unude denicek yani

gayet iyi tatlım :86:

yanı 2 gun sonra mı amelıyat oluyorsunn?? :)
bence boyuna ve kılona gore protezler cok normal gıbı geldı bana.
şimdiki göğüsleri nasıl peki? az da olsa var mı

yani var ama altta var ustlerde yok aslinda ben bu halini seviorum sekil itibariyle seklini seviorum ben ama embiseyi doldrumuo bluzu doldurmuo vs vs...

bide kizlar ve papatya55 cim cnim bi sorum var sizinkileri olctulermi ya? benim doktor bugun cantimle olctu 10cm geldi benim goguslerim ve sora listeye bakti 10 cm ye uygun protez 200 cc imis liste ole diordu...sizdede yaptilarmi oyle?

ay supermıs cok sevındım senın adına..sımdıden hayırlı ugurlu olsun.agrısız amelıyatlar dılıyorum sana.sonrasında da haberlerını beklıyoruz :)

Harika canım yaaa ölçüler gayet normal doktorun sana yakışan ölçüler vermiş bana kalırsa Allah mutluluğunu daim etsin cumaya az kaldı senin heycanın benimde hetcanım oldu artık şansın bol olsun bizi habersi bırakma ne olur oldumu :34:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah :52:

bu nasil harika birseydir Allahim yaa hic tanimadiginiz birilerinin uzaklarda biyerde sizin sevincinizle sevinip heyecaninizi hissetmesi ve derdiyle dertlenmesi muthiss seyler ve sadece bizim insamiza mahsus:)) supersiniz kizlar tesekkur ederimmmm

Birde kizlar 2 sorum vardi :))

1- regl olayi
2- olcum olayi sizide olctulermi:))

papatyaaaaa:)) ben regl olucam ama suan sisler ve olcuyu boleyken aldi bide hastayken ameliyat yaparlarmiiii ??? bu konudada fikir verinnn kizlarr

Canım hayırlı olsun öncelikle ben etki altında bırakmak istemediğim için doktor adı vermemiştim..Minyon olduğun için büyük protez hoş durmayabilir;ama sen gene de iyi düşün( ben boyuttan muzdarip olduğum için).Bu arada ben de ameliyat olduğumda hastalığımın 4. günüydü ama o gün bitmiş gibiydim ki ben hastalığımın ameliyata denk geldiğini söylediğimde hemşireler hasta olupta ameliyat olanlar olduğunu söylemişti...

Canım hayırlı olsun öncelikle ben etki altında bırakmak istemediğim için doktor adı vermemiştim..Minyon olduğun için büyük protez hoş durmayabilir;ama sen gene de iyi düşün( ben boyuttan muzdarip olduğum için).Bu arada ben de ameliyat olduğumda hastalığımın 4. günüydü ama o gün bitmiş gibiydim ki ben hastalığımın ameliyata denk geldiğini söylediğimde hemşireler hasta olupta ameliyat olanlar olduğunu söylemişti...

anliyorum cnm ben ztn buyuk istemedim ama 200 ne kdr our hic bilmedigim icin bide herkez sitede 250 yukarsindan bahsettigi icin 200 birden cok azmi acaba dedim.. ben orta bisi istiorum ama cc ler hakkinda bilgim yok acikcasi buarada herkeze tekrar tsk ederimmm

şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla gir ameliyatına seni burda heycanla bekliyor olucaz dualarımız seninle allah yardımcın olsun :16:
anladığım kadarıyla göğüslerini seviyorsun yani hiç yok değil sadece biraz daha dolgun olsun diye ameliyat olmak istiyorsun bunu düşünerek sana önerilen cc ler arkadaşlardan edindiğim bilgiye ve muaynelerde gördüğüm büyüklüklere göre gayet iyi :34:
ama baya baya büyük istiyorsan seni tatmin etmeyebilir :30:
senin istediğine göre değişir memnuniyet :34: dilerim herşeyden memnun dönersin aramıza :54:

şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla gir ameliyatına seni burda heycanla bekliyor olucaz dualarımız seninle allah yardımcın olsun :16:
anladığım kadarıyla göğüslerini seviyorsun yani hiç yok değil sadece biraz daha dolgun olsun diye ameliyat olmak istiyorsun bunu düşünerek sana önerilen cc ler arkadaşlardan edindiğim bilgiye ve muaynelerde gördüğüm büyüklüklere göre gayet iyi :34:
ama baya baya büyük istiyorsan seni tatmin etmeyebilir :30:
senin istediğine göre değişir memnuniyet :34: dilerim herşeyden memnun dönersin aramıza :54:

tesekkurler cnm bnm dualrini allah kabul etsin :)) yok ben buyuk iswtemiorum ama elbiseyi bi ip askiliyi bi bikiniyi doldursun yaniiiii simdiki gibi bos durmasinnnn :))

bakalim 3 tane siprasi verdi 200 225 250 bunlardan deneyecek...

Gizeml sana mail atamiorum cnm burdan yazayim mailin ciok tskler benim doktor dual demedi evet kas alti dedi yuvarlak dedi bakalim insallah memnun klairim dolgun olsun soleee goze gelsin yeter ama cok ceee demesin :)))

doktorun mutlaka sna yakışanı yapacaktır. Çok minyon olduğun için bu ölçülerde 300 üzeri yapay durur zaten işallah istediğin gibi olur ameliyatında sonrasıda rahat geçer güzel haberlerini bekliyoruz :)

Herkesin beğenisi farklı mesela yanlış hatırlamıyosam 190 cc(forumu bayağı kurcaladığımda arşivler de görmüştüm)yaptırıp memnun olan da var 300 cc yaptırıp biraz daha mı büyüğünü yaptırsaydım diyende var;ben 200 cc üstü derim 200 cc olmasın;ama beğeniler farklı işte...Şöyle diyeyim hayırlısı ve en güzeli olması dileğiyle:34:

Back
X