mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.877 1.882 Bugün 10:23 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #41 melaxse .!.: Banada yorum yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistir Kiz diyorum
melaxse .!.: Banada yorum yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistir Kiz diyorum
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 222 37 28 Bugün 10:24 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #42 mutlutablo .!.: Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistir Kiz diyorum Genişletmek için tıkla... Doktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicem
mutlutablo .!.: Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistir Kiz diyorum Genişletmek için tıkla... Doktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicem
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.877 1.882 Bugün 10:26 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #43 melaxse .!.: Doktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicem Genişletmek için tıkla... Chatgptye de sordum kız dedi 2 hafta sonra beni etiketle bakalim ne diyecek Benim doktorum bebisi hareket ettirdi 13.haftada %99 kiz dedi
melaxse .!.: Doktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicem Genişletmek için tıkla... Chatgptye de sordum kız dedi 2 hafta sonra beni etiketle bakalim ne diyecek Benim doktorum bebisi hareket ettirdi 13.haftada %99 kiz dedi
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 222 37 28 Bugün 10:29 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #44 mutlutablo .!.: Chatgptye de sordum kız dedi 2 hafta sonra beni etiketle bakalim ne diyecek Benim doktorum bebisi hareket ettirdi 13.haftada %99 kiz dedi Genişletmek için tıkla... O kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırım
mutlutablo .!.: Chatgptye de sordum kız dedi 2 hafta sonra beni etiketle bakalim ne diyecek Benim doktorum bebisi hareket ettirdi 13.haftada %99 kiz dedi Genişletmek için tıkla... O kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırım
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.877 1.882 Bugün 10:47 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #45 melaxse .!.: O kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırım Genişletmek için tıkla... Ben de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibi Erkekte cikinti belirgin oluyor ya bakalim annenin dedigi mi cikacak
melaxse .!.: O kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırım Genişletmek için tıkla... Ben de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibi Erkekte cikinti belirgin oluyor ya bakalim annenin dedigi mi cikacak
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 222 37 28 Bugün 10:49 Konu Sahibi SeymaYalcin5 #46 mutlutablo .!.: Ben de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibi Erkekte cikinti belirgin oluyor ya bakalim annenin dedigi mi cikacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun zaten ilk çocuğum çok önemi yok teşekkür ederim bu arada
mutlutablo .!.: Ben de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibi Erkekte cikinti belirgin oluyor ya bakalim annenin dedigi mi cikacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun zaten ilk çocuğum çok önemi yok teşekkür ederim bu arada