- Konu Sahibi SeymaYalcin5
Bana da yorum yapar mısınız lütfen 10 haftalıkKız bebek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da yorum yapar mısınız lütfen 10 haftalıkKız bebek canım
Benimkini de yorumlar mısınız lütfenn 10. HaftaErkek
Tabi bizlerin ki sadece yorum
Kiz bebek gibiBenimkini de yorumlar mısınız lütfenn 10. Hafta
Aminn teşekkürlerKiz bebek gibi
Saglikla gelsin
Peki o ilk haftaya göre olmuyormu burda alti haftalıkRamzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus
Bu teorinin yanilma payini %5 olarak dusmusler
P papatyaelifim bu teoiriye gore bakacak olursak sizin kiz gibi duruyor
O kadar detayli bilmiyorum canim hicPeki o ilk haftaya göre olmuyormu burda alti haftalık
İki hafta sonra gidecegim ama çok merak ediyorum bi kızım var inşallah birde oğlum olur:)O kadar detayli bilmiyorum canim hic
Zaten az kalmadi mi ogrenmene
Kızlar bebeğim 8+4 günlük ultrasondan cinsiyet anlayan var mı Ramzi mi nub mu ne öyle teoriler varmış
Canım banada yorum yazarmisiniz 6 haftalik vajinal görüntüRamzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus
Benimkine de bakarmısınız rica etsem 7 haftalıkErkek
Tabi bizlerin ki sadece yorum
Karından ultrasonBenimkine de bakarmısınız rica etsem 7 haftalık
Banada tahmin de bulunur musunuz ilk bebeğim :)Ramzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus
Doktor bi tahminde bulundu mu 12 haftalik yazıyorBanada tahmin de bulunur musunuz ilk bebeğim :)
Aslında bir tahminim var ama yanılma payım yüksek olabilir dedi bende ozman söylemeyin dedim 14. Haftada gel dedi kesinleşir :)Doktor bi tahminde bulundu mu 12 haftalik yazıyor
Kiz gibi geldi ama
Saglikla gelsin canim insallahAslında bir tahminim var ama yanılma payım yüksek olabilir dedi bende ozman söylemeyin dedim 14. Haftada gel dedi kesinleşir :)
Canım o yüzde 5 ihtimali bende oldu sanırım bebeğim erkekmişRamzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus
Banada yorum yapar mısınız?Ramzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus