- 10 Ağustos 2016
- 84
- 37
- 88
- 42
- Konu Sahibi 3cumelegim
-
Vajinal usg de sol kız sağ erkek cnm ona göre bakBenimki de solda görünüyor bakalım tutacak mı
Karından bakıldı o yüzden erkek olması lazım ama gönlüm kız istiyorVajinal usg de sol kız sağ erkek cnm ona göre bak
Hayırlı evlat olsun cnm gerçekliği çok yok zaten bu teorilerinKarından bakıldı o yüzden erkek olması lazım ama gönlüm kız istiyorsağlıklı olsun da gerisi önemli değil gerçi
Amin.. aynen bekleyip gorecegiz cok inanmamak lazimHayırlı evlat olsun cnm gerçekliği çok yok zaten bu teorilerin
Wallaha canım gönlümden geçende o :) inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelir.Erkek gibi Canım
Doktorun ölçüm yaptığı saga yakınBenimki de solda görünüyor bakalım tutacak mı
Bende baya araştırdım videolarina falan hep baktım artık beynim ramiz teorisi oldu :))Hayırlısı cnm gerçekliği ne bilmiyorum okuduklarım dan tahmin
Ultrasonu eline alıp baktığında sol erkek sağ kız vajinal de sol kız sağ erkek Deniliyo ben inanmıyorum da işte eğlencesiBende baya araştırdım videolarina falan hep baktım artık beynim ramiz teorisi oldu :))
Canim sen kac haftaliksinBenimki de solda görünüyor bakalım tutacak mı
canım bende tutmadı ilk bebeğim karından bakıldıgında soldaydı kız oldu şuanki bebeğim sağda daha cinsiyetini öğrenemedim :)Merhaba sevgili anne adayları
Malum hamile kalındıktan kısa bir süre sonra hepimize bu kez cinsiyet talaşi sarar. Nette gezerken yurt dışında çok popiler olan %85 oranda doğru çıkan Ramiz teorisiyle karşılaştım. Karından bakılan ultrason: Eğer doktorunuz 6. ya da 7. haftanızda karından ultrason baktıysa; ultrason kağıdınızı alın ve tam karşınıza koyun. Eğer bebiş sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa (milimetrik bile ölçen var) cinsiyet tahmini KIZ. Eğer bebiş sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK olarak yapılıyormuş.
Vajinadan bakılan ultrason: Eğer yine 6. ve 7. haftalarda doktorunuz vajinadan kesenize baktıysa bu sefer konuma göre cinsiyet tahmini değişiyor. Yine ultrason kağıdınızı tam karşınıza alın. Bu sefer bebiş sağdaysa ya da sağ tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK. Eğer bebiş kese içinde solda ya da sol tarafa daha yakınsa cinsiyet tahmini KIZ olarak yapılıyor.
Demek hepsi birer hikaye :) bebekker kafalarina göre takiliyor:)canım bende tutmadı ilk bebeğim karından bakıldıgında soldaydı kız oldu şuanki bebeğim sağda daha cinsiyetini öğrenemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?