• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ramazanlikta hamile kalanlar belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumutistee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
55
40
3
30
Merhaba arkadaşlar.Çok merak ediyorum aranizda ramazanlikta hamile kalan arkadaşlar var mi varsa belirtileri nelerdi bizimpe paylasirlarsa bizi de aydinlatirlarsa çok sevinirim şimdiden çok tesekkurler

Canim ben goguste fark ettim dilgunlasiyorlar ,agriyorlar .. regline zkac gun var ?
8 gün var canim ovulasyon takibiyle yaptım bende bu ay catlamanin ustunden 7 gün gecti ve ben 2 gundur gogusde sizi ve ara ara da agri yaşıyorum bide süt kesigi beyaz akintim var normalde su gibi gelir dün gece den beride kaldiklarina sancı giriyor kivrandiyor resmen

8 gün var canim ovulasyon takibiyle yaptım bende bu ay catlamanin ustunden 7 gün gecti ve ben 2 gundur gogusde sizi ve ara ara da agri yaşıyorum bide süt kesigi beyaz akintim var normalde su gibi gelir dün gece den beride kaldiklarina sancı giriyor kivrandiyor resmen
Benim de yumurtlamanın 7nci günü ani keskin sancılar olmuştu. Döllenmeden dolayıymış. Ama çok kısa süreli oluyordu. Adet sancısında olan gibi değil. Krem kıvamında akıntı da bu zamanlar başlamıştı. Adetim geçene kadar hatta bi süre sonrasına kadar devam etmişti. Normalde akıntım olmazdı. İnşallah belirtiler hamileliktendir.

Merhaba kızlar bu ay bende de süt kesiği gibi akıntı var hamilelik belirtisi mi acaba bilgisi olan varmı?

Benim de yumurtlamanın 7nci günü ani keskin sancılar olmuştu. Döllenmeden dolayıymış. Ama çok kısa süreli oluyordu. Adet sancısında olan gibi değil. Krem kıvamında akıntı da bu zamanlar başlamıştı. Adetim geçene kadar hatta bi süre sonrasına kadar devam etmişti. Normalde akıntım olmazdı. İnşallah belirtiler hamileliktendir.

Inş canim ya rabbim sana hayırla kucağına almayı nasip etsin benim gibi isteyenlere de hayırlı evlat nasip eder ins bir an önce :)))

BEN İLK COCUGUMA RAMAZANDA HAMİLE KALMIŞTIM ADET BELİRTİLERİ GİBİ HİSSETMİŞTİM. YİNE BİR RAMAZAN 1 YILDIR BEKLİYORUM 2 GÜN SONRA BELLİ OLACAK HAMİLE OLUP OLMAIĞIM.İNŞALLAH TUTMUŞTUR .KIZIMA KARDEŞ GELSİN İNŞALLAH

Inş canim kızını da sana bağışlasın olmayanlara da nasip etsin rabbim en kısa zamanda

Ovülasyon dönemim ramazanın ilk günlerine denk geldiği için iftardan sonra çok yorgunduk ve hiç değerlendiremedik. 15 günde iki kez tek oldu ondada hamile olduğumu sanmıyorum ama şiddetli bir akıntı var oğlumdada böyleydi. Enfeksiyonda olabilir yanmam da var çünkü. Adetime 4 gün var görcez bakalım.

Benimde adetime 9 gün kaldı. Ovulasyon testi yaparak çalışma yaptik. Tam 14.gun yumurtladım belirti çok akıntim var ama kremsi değil açık sarı. Birde ara ara giren kasık ağrısı çok merak ediyorum erken gebelik testi alip yapsam çıkmaz sanırım.

Ovülasyon dönemim ramazanın ilk günlerine denk geldiği için iftardan sonra çok yorgunduk ve hiç değerlendiremedik. 15 günde iki kez tek oldu ondada hamile olduğumu sanmıyorum ama şiddetli bir akıntı var oğlumdada böyleydi. Enfeksiyonda olabilir yanmam da var çünkü. Adetime 4 gün var görcez bakalım.
Aynen canım iftardan sonra zor oldu çalışma yapmak 2 kere yapabildik sadece gün aşırı. En çok ramazanda enfeksiyon olmaktan korkuyorum gebelik olursa susuz kaldığımız için

Benimde adetime 9 gün kaldı. Ovulasyon testi yaparak çalışma yaptik. Tam 14.gun yumurtladım belirti çok akıntim var ama kremsi değil açık sarı. Birde ara ara giren kasık ağrısı çok merak ediyorum erken gebelik testi alip yapsam çıkmaz sanırım.

Yok canim beklenen adete 3 gün kala bile yapıldığında erken gebelik testi doğru sonuç vermeyebiliyor o yuzden batlarin geçmesini bekleyeceğiz ins hiç gelmez de güzel haberler alırız hepimiz :)))

Iyi akşamlar kızlar bir sey soracam adetime 2 gün var pazar günü olmak lazım az önce ovulasyon testi yaptım 1 çizgi tam diğeri yarım pembe çıktı yumurtlama dönemim de değil bu şekilde olupta hamile kalan war mi aranizda

Adetime 6 gun varken ogrendim ben yemeklerden sonra migde bulantim olmustu hafif hafif esime sende aynisi oluyormu diye sordugumda hayir demisti ertesi gunu gidip test aldim testte silik cizgi cikti sonrada zaten kan testi verdim ama degisik tam adet oluyormussun gibi bi agri oluyo sonra gidiyo sag sol kasiklar cok agriyor batmalar oluyor yataktan kalkamamistim ilk gunler :)

Erken dollenmisse cikar benim 6 gun kala cikmisti

Benim de 9 gün var iki gunde bir degerkendrmeye çalştk belirttide sadece adet agrısına benzeyen agrıkarm var inşh hamileyimdirrrr

Kızlar kremsi akintılarım olmaya başladı sürekli ıslaklık var.Birde rüyamda gogsumden süt geldigini gördüm dün gece. Bilmiyorum geçen ay böyle hissetmemiştim bu ay sanki oldu gibime geliyor ya da bu ay çok istiyorum ondan mi bilmiyorum. Inşallah hamileyizdir.

Back