- 5 Nisan 2023
- 4.081
- 12.850
- 128
- 27
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Yaşlar kacben de ramazanda normalde cok zorlanirim. ama resmen bana enerji geldi bana daha mutlu gidiyorum ofise fln onu gorecegim diyeonun yaptigina bak
Yüzüne bakmamak abartı olur ama ben olsam odamı değiştirirdim. Bu süreçte sosyal olur, kendi hobilerimle ilgilenirim. Ramazan sonrası da herkese nasıl davranıyorsam öyle davranırdım, özel davranmazdım. Şimdiki gibi uzun sohbetler falan etmezdim. Hoşlanıyor olsaydı sizi bırakıp evden çalışmak istemezdi. Erkekler nettir.Kizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Dun ofise geldigimde sanki farkli bir hava vardi, gayet sicak kanliydi. Hatta ay sonunda ilgimi anladi, o da o kadar bos degil fln diye dusunmustum.
Neyse o hava bugun yoktu.Ama yine sicak kanliydi. Erken cikti, giderken de ben ramazan boyu evden calisacagim dedi. Ses etmedim. Ramazandan sonra gorusuruz dedim.
Keyfim muthis kacmis durumda. Gerci seneye vizesi bitiyor, gitme ihtimalinden fln bahsediyor. Belki o yuzden bu fikre kapali. Hos, belli olmaz, aslinda cok istese vizesini bi sekilde uzatir yani. Demek ki o kadar da hevesli degil.
Ne yapsam beyaz bayragimi cekip yine oda mi degistirsem (flex desk sistemi var, istesem gun ortasinda bile degistirebilirim).Ramazandan sonra bu odaya donsem mi donmesem mi? Artik yuzune bile bakmasam mi... Cok bozuldum. Hazir uc hafta gormeyecegim, unutmaya mi calissam? Cok da hoslanmistim cocuktan40 yilda bir birinden hoslaniyorum zaten
Hayir emin degilim. Gunumuzde o kadar app ve online dating varken nasil emin olabilirim ki. Ama yok gibiAdamın başka bir flörtü olmadığına emin misiniz ?
Genelde böyle dengesizlikleri erkekler o tip durumlarda yapıyor. Emin olun bence bir bakmışsınız 5 yıllık sevgilisi var...Hayir emin degilim. Gunumuzde o kadar app ve online dating varken nasil emin olabilirim ki. Ama yok gibi
Ramazanda evden çalışma gibi bi olanak varken kullanması bana normal geldi ama şu kısım var mesela o 3 haftada sizi dışarı davet edecek mi? Size yazacak mı? Eğer bunları yapmazsa ilginizi belli edip egosunu tatmin etmeyin. Hoşlanan erkek zaten kuyruk gibi takılıyor kadının peşine ,ki ilişkinin öylesi makbuldür. Erkekler kadını tavlamak için çabalayacak biraz
kalas işte :)
yanlış anlamayın hoşlanan adam Ramazan falan dinlemez bence
ya da peşinizi bırakmaz iftara gidelim kahve içelim vs falan der belki
oda falan da değiştirmeyin bence bayramdan sonra bakarsınız
Cekim yasasi der ki birseyi istiyorsan onu rahat bırakKizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Dun ofise geldigimde sanki farkli bir hava vardi, gayet sicak kanliydi. Hatta ay sonunda ilgimi anladi, o da o kadar bos degil fln diye dusunmustum.
Neyse o hava bugun yoktu.Ama yine sicak kanliydi. Erken cikti, giderken de ben ramazan boyu evden calisacagim dedi. Ses etmedim. Ramazandan sonra gorusuruz dedim.
Keyfim muthis kacmis durumda. Gerci seneye vizesi bitiyor, gitme ihtimalinden fln bahsediyor. Belki o yuzden bu fikre kapali. Hos, belli olmaz, aslinda cok istese vizesini bi sekilde uzatir yani. Demek ki o kadar da hevesli degil.
Ne yapsam beyaz bayragimi cekip yine oda mi degistirsem (flex desk sistemi var, istesem gun ortasinda bile degistirebilirim).Ramazandan sonra bu odaya donsem mi donmesem mi? Artik yuzune bile bakmasam mi... Cok bozuldum. Hazir uc hafta gormeyecegim, unutmaya mi calissam? Cok da hoslanmistim cocuktan40 yilda bir birinden hoslaniyorum zaten
Ay amaan ben beceremiyorum bu isleri. Ilgimi belli etmiyorum sinyal vermedin, arkadasa baglandi oluyor. Ilgimi belli ediyorum, cepte oluyorum. Erkekler kapatilsinCekim yasasi der ki birseyi istiyorsan onu rahat bırakseninse gelir hayatına odaklan kadinlarin çok hevesli gözükmesi erkegin avci ruhunu kaybetmesine neden oluyor
Odayı değiştirin bence. Sizden hoşlanmıyor hoslansa şimdiye in kez adım atardı.Kizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Hiç bişey yapmayın. Evden calısma imkanım olsa bende calısırım. İşe gıtmek oruçluyken zor oluyorKizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Ne güzel hikaye :)Kaç yaşında?
Belli bir yaştan sonra insan en çok kendi konforunu düşünüyor. Böyle bir imkanı varsa uzaktan çalışmayı tercih etmesi çok anlaşılır bence. Yani 17 yaşında değilse aşk icin kendini paralamaz kiiii adam aşık da değil henüz. İlginizi belli etmişsiniz, o da anlamış. Arada mesaj atar mı? Arar mı? Önemli olan o.
Ayrıca kendi tecrübemi de anlatayım. Biz eşimle arkadaştık. Aynı ortamda çalışıyorduk, her gün görüşüyorduk. Ben bir iş için 2 hafta izin aldım. O sırada beni aramaya başladı, gün içinde birkaç saat sohbet eder olduk. Ondan sonra arkadaşlığımız flörte döndü. Bazen uzak kalmak iyi gelir.
Bir sey yapma derken yer degistirmeme de dahil buna?Hiç bişey yapmayın. Evden calısma imkanım olsa bende calısırım. İşe gıtmek oruçluyken zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?