- 5 Aralık 2022
- 1.234
- 2.738
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Zamana birakin bence odayi da degistirmeyin. Olursa olur olmazsa olmaz kafasinda devam edinKizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Dun ofise geldigimde sanki farkli bir hava vardi, gayet sicak kanliydi. Hatta ay sonunda ilgimi anladi, o da o kadar bos degil fln diye dusunmustum.
Neyse o hava bugun yoktu.Ama yine sicak kanliydi. Erken cikti, giderken de ben ramazan boyu evden calisacagim dedi. Ses etmedim. Ramazandan sonra gorusuruz dedim.
Keyfim muthis kacmis durumda. Gerci seneye vizesi bitiyor, gitme ihtimalinden fln bahsediyor. Belki o yuzden bu fikre kapali. Hos, belli olmaz, aslinda cok istese vizesini bi sekilde uzatir yani. Demek ki o kadar da hevesli degil.
Ne yapsam beyaz bayragimi cekip yine oda mi degistirsem (flex desk sistemi var, istesem gun ortasinda bile degistirebilirim).Ramazandan sonra bu odaya donsem mi donmesem mi? Artik yuzune bile bakmasam mi... Cok bozuldum. Hazir uc hafta gormeyecegim, unutmaya mi calissam? Cok da hoslanmistim cocuktan40 yilda bir birinden hoslaniyorum zaten
Odayi degistirmeyi (en azindan o yokken) dusunmemin bir nedeni ben son bir kac yildir sosyal anlamda cok yalnizim. Odada baska kimse yok. Yani, bi kiz var ama o hep gelmiyor ve gelse bile sadece kendi arkadaslariyla takiliyor. Belki odayi degistirip en azindan bi kac arkadas edinebilirim fln diye dusunuyorum. Bu binada herkes kendi odasinda kimseyi gormuyorum. Ama tabii o gidince odayi degistirip sonra geri gelmem de cok kor goze parmak olur....Zamana birakin bence odayi da degistirmeyin. Olursa olur olmazsa olmaz kafasinda devam edin
Evet bende o sebeple odayi degistirmeyin demistim ama siz bilirsinizOdayi degistirmeyi (en azindan o yokken) dusunmemin bir nedeni ben son bir kac yildir sosyal anlamda cok yalnizim. Odada baska kimse yok. Yani, bi kiz var ama o hep gelmiyor ve gelse bile sadece kendi arkadaslariyla takiliyor. Belki odayi degistirip en azindan bi kac arkadas edinebilirim fln diye dusunuyorum. Bu binada herkes kendi odasinda kimseyi gormuyorum. Ama tabii o gidince odayi degistirip sonra geri gelmem de cok kor goze parmak olur....
o biraz benim dramatik ifade edisim. araya mesafe koyup unutmaktan bahsediyordum. misal odayi degistirsem, yanima gelip Hodri hadi mola verelim der mi? demez gibiYüzüne bakmamak falan biraz abartı değil mi, bi yerde kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz gibi bi durum, belki adam sizin ilginizi anlamadı ve normal bi iş arkadaşısınız sadece.. Cesaretinizi toplayıp dışarıda bi kahve içmeyi teklif edebilir ve hafiften yoklayabilirsiniz belki direkt konuşmak istemiyorsanız ramazandan sonra..
Ramazanda evde mi koca bile batıyor bana :) o da benim gibiyse demekKizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Dun ofise geldigimde sanki farkli bir hava vardi, gayet sicak kanliydi. Hatta ay sonunda ilgimi anladi, o da o kadar bos degil fln diye dusunmustum.
Neyse o hava bugun yoktu.Ama yine sicak kanliydi. Erken cikti, giderken de ben ramazan boyu evden calisacagim dedi. Ses etmedim. Ramazandan sonra gorusuruz dedim.
Keyfim muthis kacmis durumda. Gerci seneye vizesi bitiyor, gitme ihtimalinden fln bahsediyor. Belki o yuzden bu fikre kapali. Hos, belli olmaz, aslinda cok istese vizesini bi sekilde uzatir yani. Demek ki o kadar da hevesli degil.
Ne yapsam beyaz bayragimi cekip yine oda mi degistirsem (flex desk sistemi var, istesem gun ortasinda bile degistirebilirim).Ramazandan sonra bu odaya donsem mi donmesem mi? Artik yuzune bile bakmasam mi... Cok bozuldum. Hazir uc hafta gormeyecegim, unutmaya mi calissam? Cok da hoslanmistim cocuktan40 yilda bir birinden hoslaniyorum zaten
tesekkurler. kendimi ne kadar iyi ifade edebildim emin degildim. belki berdus gibi oda oda gezerim, arada bu odaya geri gelirim daha az kor goze parmak olur....Evet bende o sebeple odayi degistirmeyin demistim ama siz bilirsiniz
ben de ramazanda normalde cok zorlanirim. ama resmen bana enerji geldi bana daha mutlu gidiyorum ofise fln onu gorecegim diyeRamazanda evde mi koca bile batıyor bana :) o da benim gibiyse demek
Kız yok açlık öyle bir şey değilben de ramazanda normalde cok zorlanirim. ama resmen bana enerji geldi bana daha mutlu gidiyorum ofise fln onu gorecegim diyeonun yaptigina bak
Detaylara fazla takılıyorsunuz. Odada çalışmaya devam edin. Akılına bırakın.Kizlar ic dokmeye geldim. Belki hatirlayaniz olur isyerinde birinden hoslaniyorum. Hatta odasina fln gectim. Neyse bu iki gun once, oruclu oruclu buraya gelmek cok zor oluyor ben evden calisacagim ramazan boyu demisti. O gun de epey uzun sohbet etmistik. Hatta o giderken burasinin onsuz sikici olacagini soylemistim. Fena mi sana uzun uzun hikaye anlatacak biri olmadan rahat rahat calisirsin dedi, ben de aa rica ederim senin hikayelerini dinlemeyi seviyorum demistim. Bence hosuna gitti. Gozlerinin ici guldu. Hatta o aksam da ona komik bir video atmistim.
Ramazan diye etmiyor seklinde kendimi teselli edesim var. Bu kadar bozulmamin nedeni de o. Insan bir yurur di miSu an için oda değiştirmeyin derim ben. Artık da adım atmayın. Diğer konunuzu hatirliyorum o zaman zamana birakin güzel güzel konusmaya devam edin demiştim ama cidden etkilenen bir erkek de en azından bir kahveye çıkmayı falan teklif ederdi simdiye kadar diye düşünüyorum. Siz olmadı diyerek kendinizce konuyu kapatın ha gercekten ciddi bir adım gelirse o zaman düşünürsünüz.
Kendini kaptırma zamana bırak olursa olur olmazsa boş ver senin şimdi yapacağın şey umursamamak kendinii kaptırmamakRamazan diye etmiyor seklinde kendimi teselli edesim var. Bu kadar bozulmamin nedeni de o. Insan bir yurur di mi
Yani evetHoşlanıyor olsa ramazanda uzaktan çalışmazdı bence. 3 hafta uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?