Ramazanda yemek :/

Apranxx o olaydan sonra barisdik ve bidaha bana vurmadi ve artik pis kufurlerde etmiyor artik bazen boyle salak salak konusiyor eskisine gore bana karsi duzelmis

ha bu düzelmiş hali yani? bozuk hali nasıldı hiç merak etmiyorum.. bir ramazan yemeklerini neden sen yapmak zorundasın? yapma! halim yok de, ağrım var de ve yat lütfen.. daha neler artık ya, çok biliyorsa girsin kendi yapsın.

Apranxx o olaydan sonra barisdik ve bidaha bana vurmadi ve artik pis kufurlerde etmiyor artik bazen boyle salak salak konusiyor eskisine gore bana karsi duzelmis
İyi bari.ama kendini ezdirmeye devam ediyorsun...
sorması ayıp o öküz ortağın karısının eline mi yapisirmis 2 çeşitte o yapsa

Haklisiniz arkadaslar ama ortagin karisida hamile ve 3tane cocugu var , biliyorum kendimi ispatlamak zorunda dglim ama bi yandan dusuniyorum kesin bu adamlar kendi ararlarinda becereksiz kandin diyorlar bunu dusunerek bidaha yemek yolamak istiyorum bakin ben becere biliyorum diye :/ annemde dedi bana kafana takma ayilar ama keske beni arasaydin fazla yemek yapmani soylerdim

bir tencere yemek yetmiyorsa eğer sayın öküzlere, söyleyin de bir kazan alsınlar. kazanda yapın bundan sonra yemekleri

Tavir yapmasini bilmiyorum iste :/ simdi kesin esimin uzune vurmuslardir dun ki yemegi o neydi oyle cunku oyle isanlar esim benden yana utanmasini istemiyorum

biraz insaf... bir de üstüne adamdan çocuk yap ne demek ya? sıkıyorsa yapmasın, eşe tecavüz, dayak ve öldürme olaylarından haberiniz yok sanırım.

burada kadına kızacağımıza, en az üç diyen zihniyete kızarsak daha iyi ederiz.

konuyu okudukca icime afakanlar basti. gercekten cok merak ettim kac yasindasin. cokmu erken evlendin, bu adam (sozun gelisi) cokmu baski altinda tuttuda hamile halinla yaptigin yemegi begenmeyipte laf soyleyince evt ben sucluydum diyebiliyosun.
maden is yerleri var demekki az bucuk paralarida var, bi zahmet bi kucuk tup alip menemen yapsinlar. yok olmadi disardan soylesinler. hicde olmadi senin lutfedip yaptigin yemegi zikkimlanip otursunlar.
ramazan gunu nefis terbiyesi olur biraz az yesinler.
ayrica gercekten bugunde karniyarip yaptigina inanamiyorum, lutfen saka de. karniyarik gibi bir yemek ozel misafir gelse bile hamile halinle yapilmaz nerde kaldi o okuzlere yapiyorsun.
100 tane patlicandan yapsanda doymazlar daha niye gondermemis derler.
buyukce bir temcerede bolca menemen yap bir dahakine, anca buna layiklar bence.

Allah yarm=dimcin olsun ve akil fikir dayanma guvu versin sana daha ne diyim.

Bakın yapabiliyorum düşüncesiyle bir daha yemek yapma isteğini anlıyorum ama boşver yapma.
Beceriksiz bilsiniler seni daha iyi. Hiç kendini yorma. 7 kişiye yemek yapılacaksa ortağının eşi de yapsaydi bir kaç bişey. O da mecbur değil tabi ama madem yapılacak tek kişiye verilmemeli bu görev

@beyazkardelen1 sence de bu konuda tek suçlu erkek mi?
Şiddet gördüğü halde boşanmayan üstüne 2. çocuğu yapan kadının hiç suçu yok mu?

hamile karisina, 7 kisilik iftar yemegi hazirlatma ayip olmus
karisinin yemek konusunda pek becerikli olmadigini bile bile yaptirmak dahada ayip
yemek yetmedi diye karisini azarlamak en ayibi

AMA sende iki cocuklu evli bir bayan olarak, cok kisiye yetecek kadar yapamiyorum yasim kücük demege hakkin yok.
yani yasin arkasina saklanma gibi bir hakkin yok, yoksa adama derler yasin kücükse 2 cocuk ne alaka

yemek yapmayi beceremeyebilirsin, o baska herkes yapmak zorunda degil

O zihniyet 3 diyor diye hepimiz 3 çocuk doğurmuyoruz bilinçli olmak gerek.

O zihniyet 3 diyor diye hepimiz 3 çocuk doğurmuyoruz bilinçli olmak gerek.
o zihniyet erkeğe sesleniyor zaten... gelinlikle çıkılan eve ancak ancak kefenle dönülebilen çirkin bir kültürün hüküm sürdüğü bir ülkede yaşadığımızı unutmayalım lütfen.

haksızsınız demiyorum... elbette haklısınız ama kadınlarımızın çoğunluğu kasten cahil bırakılıyor ve yine çoğunluğu ekonomik olarak bağımsız olamıyor.

Esinle ilgili konusmayacagim yeterince konusulmus.
Fazla kisiye yemek yapacaksan ya yemegi bol yapacaksin ya da cesidi.
Ornegin pilav ve taze fasulye yaptiysan yanina protein turunden nohut, kofte, et , tavuk bir sey eklemelisin.
Bunlara imkanin yoksa yine protein agirlikli mercimek, ezogelin gibi agir corbalar is gorur.
Tursu salata veya cacik da hem kalabalik durur hem mide doldurur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…