İyi bari.ama kendini ezdirmeye devam ediyorsun...Apranxx o olaydan sonra barisdik ve bidaha bana vurmadi ve artik pis kufurlerde etmiyor artik bazen boyle salak salak konusiyor eskisine gore bana karsi duzelmis
bir tencere yemek yetmiyorsa eğer sayın öküzlere, söyleyin de bir kazan alsınlar. kazanda yapın bundan sonra yemekleriHaklisiniz arkadaslar ama ortagin karisida hamile ve 3tane cocugu var , biliyorum kendimi ispatlamak zorunda dglim ama bi yandan dusuniyorum kesin bu adamlar kendi ararlarinda becereksiz kandin diyorlar bunu dusunerek bidaha yemek yolamak istiyorum bakin ben becere biliyorum diye :/ annemde dedi bana kafana takma ayilar ama keske beni arasaydin fazla yemek yapmani soylerdim
ne iş yapıyor bu adamlar? inşaat işçisiler mi?Tavir yapmasini bilmiyorum iste :/ simdi kesin esimin uzune vurmuslardir dun ki yemegi o neydi oyle cunku oyle isanlar esim benden yana utanmasini istemiyorum
biraz insaf... bir de üstüne adamdan çocuk yap ne demek ya? sıkıyorsa yapmasın, eşe tecavüz, dayak ve öldürme olaylarından haberiniz yok sanırım.Senin gibilere müstehak. Sen adamdan dayak ye hakaretlerin bini bin para olsun bir de üstüne bu adamdan tekrar çocuk yap
Şimdi de gelmiş yemek yapıp kendimi ispatlamaliyim bende hata var diyosun yazık günah o çocuklara
Bakın yapabiliyorum düşüncesiyle bir daha yemek yapma isteğini anlıyorum ama boşver yapma.Haklisiniz arkadaslar ama ortagin karisida hamile ve 3tane cocugu var , biliyorum kendimi ispatlamak zorunda dglim ama bi yandan dusuniyorum kesin bu adamlar kendi ararlarinda becereksiz kandin diyorlar bunu dusunerek bidaha yemek yolamak istiyorum bakin ben becere biliyorum diye :/ annemde dedi bana kafana takma ayilar ama keske beni arasaydin fazla yemek yapmani soylerdim
@beyazkardelen1 sence de bu konuda tek suçlu erkek mi?Apranxx o olaydan sonra barisdik ve bidaha bana vurmadi ve artik pis kufurlerde etmiyor artik bazen boyle salak salak konusiyor eskisine gore bana karsi duzelmis
tabi canım bütün suçlu kadın... sizin gibiler yüzünden kadınlar öldürülüyor bu ülkede.@beyazkardelen1 sence de bu konuda tek suçlu erkek mi?
Şiddet gördüğü halde boşanmayan üstüne 2. çocuğu yapan kadının hiç suçu yok mu?
O zihniyet 3 diyor diye hepimiz 3 çocuk doğurmuyoruz bilinçli olmak gerek.biraz insaf... bir de üstüne adamdan çocuk yap ne demek ya? sıkıyorsa yapmasın, eşe tecavüz, dayak ve öldürme olaylarından haberiniz yok sanırım.
burada kadına kızacağımıza, en az üç diyen zihniyete kızarsak daha iyi ederiz.
Evet benim yüzümden öldürülüyor senin vicdanın böyle düşünerek rahatlıyorsa devam et kendini tatmin etmeye. Yolun açık olsun.tabi canım bütün suçlu kadın... sizin gibiler yüzünden kadınlar öldürülüyor bu ülkede.
o zihniyet erkeğe sesleniyor zaten... gelinlikle çıkılan eve ancak ancak kefenle dönülebilen çirkin bir kültürün hüküm sürdüğü bir ülkede yaşadığımızı unutmayalım lütfen.O zihniyet 3 diyor diye hepimiz 3 çocuk doğurmuyoruz bilinçli olmak gerek.