Ramazanda yemek :/

Arkadasalar tsk ederim yorumlar icin bizim eslerim kebabda calisiyorlar simdi biliyorum kizicaksiniz oha bide kebabda calisiyor yemek istiyor ama bahaneleri su hergun kebab yeyiyoruz biktik ev yemegi hic yemiyoruz bare ramazanda yeyelim .

Tepsi yemekleri denicem onlar cok goruniyor belki ac gozleri doyar dediginiz gibi !

Sana o lafları eden eşini ve doymak bilmeyen ortağını hala doyurmaya çalışıyorsun bu hamile halinle pesss diyorum.Eşin önce özür dilesin senden.Sen böyle taviz verirsen el kaldırmaya da kalkar,lütfen tavrını koy!!!!Sen babanın evinde el bebek gül bebek büyütülüp kocanın aşağılamalarını çekmeye gelmedin,eşin haddini bilsin!Kadınlar erkeklere Allah'ın emanetidir.

Ben ortagimizin hanimina sordum yeter dedi esim beni cok uzudu biliyorum biraz hata bende var ama bilemedim yetmez diye halen uzuliyorum kendimi ispatlamak istiyorum
Yarin mercimek corbasi
Karniyarik 8 adet
Pilav
Yolasam az olurmu gene
Siz iyi misiniz?karninizda bebeginiz, bir taneside birsey yapmama izin vermiyor demissiniz.Neyinize lazim kendinizi cok dusunceli kocaniza ve 7 adama ispatlamak.Birakin ne yerlerse yesinler.

Birdahakine koocaman bir tencere al kapağını aç,
birtane kağıt
birtane kalem al, kağıdın üstüne işyerine en yakın yemek servisi yapan lokantanın Telefon no sunu yaz, kağıdı tencereye at, kapağını sıkıca kapat. Eşine tencereyi teslim et. Canım.

Sen o karniyarigi 50 ye çıkar

Şaka gibisin ya[/Q
Siz iyi misiniz?karninizda bebeginiz, bir taneside birsey yapmama izin vermiyor demissiniz.Neyinize lazim kendinizi cok dusunceli kocaniza ve 7 adama ispatlamak.Birakin ne yerlerse yesinler.

''7 adet zift'' ve yanında aperatif ''pekini ''yesinler,töbe Yarabbim.

o zihniyetteki adam eve gelince otencereyle de döver konu sahibini korkarım

Konu yeterince dagilmis ama sehir sehir insanlari ayrimak cok gereksiz degil mi?
Adam her yerde adamdir. Belli bir sehrin insanlarini tahmininiz uzere verdiginiz yuzdelikle genelleyemezsiniz.

Hazır yufkadan Börek yapabilirsiniz ve yanına da Çorba en pratik yemekler aslında.
Hem doyurucu hem kolay.
Bir de ayran yaparsanız oldu bu iş

eşiniz fikir vermemiş miydi ? bana açıkcası 7 erkek için pilav ve taze fasülye yeterli gelmedi . ha bunu size mi yaptıracaklar tabi ki hayır . siz bu halinizle yapıyorsanız teşekkür edecekler . ortağınızın eşi , eşinin huyunu bildiği halde neden yeter Demiş onu da anlamadım . muhtemelen 1 tane ana yemek aramışlardır menüde canım . ben de pek bilmem yemek olayını . her çeşitten 1 tane güzel yapabiliyorum öyle kurtarıyorum . sıkma canını .

Konu yeterince dagilmis ama sehir sehir insanlari ayrimak cok gereksiz degil mi?
Adam her yerde adamdir. Belli bir sehrin insanlarini tahmininiz uzere verdiginiz yuzdelikle genelleyemezsiniz.

Ben yaşadığım şehrin kültürünü söylüyorum ve sadece bu şehir değil pekçok şehirde hatta Türk kültüründe böyle maalesef.Türkiyede boşanmanın en fazla olduğu şehir olduğunu düşünürsek yaptığım genelleme gayet yerinde.

Hazır yufkadan Börek yapabilirsiniz ve yanına da Çorba en pratik yemekler aslında.
Hem doyurucu hem kolay.
Bir de ayran yaparsanız oldu bu iş

Bence bu saatten sonra hiç bişey yapmasın,önce eşinin özrünü hatta dışarıda bir özür iftarını beklesin...

Bence bu saatten sonra hiç bişey yapmasın,önce eşinin özrünü hatta dışarıda bir özür iftarını beklesin...
Yaşadığı hayata bakılırsa ben konu sahibinde bir Işık göremiyorum,
Dayak hakaret hırla...
2. Çocuğu bu ortamda neden doğuruyor anlaşılır gibi değil.
O Yüzden Ramazan yemeğine örnek vermek daha kolay geldi...
Çünkü ne dersek diyelim yapmayacak yani yapamayacak...

Madem bizlerden fikir aldı,eh ablalarını bi zahmet dinleyecek,aklını başına toplayıp,kendine saygı duydurmayı öğrenecek.Neticede bir kız çocuğu yetiştiriyor,kızına örnek olacak...Yoksa kızı demez mi ilerdeAllah saklasın anne ben baba şiddetinden kaçtım,yanlış insanlarla karşılaştım,niye kendini ezdirdin? İnşallah kızı için kendine saygı duydurur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…