Ramazanda Nasıl Kilo Alacağız?

:teselli::teselli: sende iştahsızsın heralde bende hala emziriyorum. beni emzik gibi kullanıyor bence ondan da zayıflıyorum...benim oğlum 19 aylık sütten kesecem bir becerebilsem. öyle olursa ikimizde kilo alırız diye düşünüyorum.boshayallersmile

bence en iyisi bir doktora gitmek...acaba hangi bölüme gitmemiz gerekiyor.Giden arkadaşlar varsa bilgilendirsin.
aaaa bu arada yeni aklıma geldi ben nişanlıyken çok zayıflamıştım serum önerdiler.
2 şişe serum yemiştim ve 4 ayda 4,5 kilo alıp normale dönmüştüm.
ben bunu bir daha denicem ama polikilinik bulunduğum yerde yok.:2:

evet canım yaa aslında bakıyorum bi kurt gibi acıkıyom bi bakmışım hiiç iştah yok bende 1 yaşımda kızım var onu emziriyorum bi tabak çorba da içse yine emiyo bende gidicem doktora ama diyetisyene mi gidiliyo bilmiyorum bi ramazan bitsin de eşim oruç tutturmuyo zaten emziriyosun baya da zayıfladın diyo bilmiyorum yaa elimden geldik kadar yemeye çalışıyorum:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bu sene bir ilk yaşıyorum =) ramazanda 1,5 kilo aldım arkadaşlar..yemeklerde normalden daha çok yemeye çalışıyorum ve özellikle ekmek yiyorum önceden ekmek yemezdim hiç..yemek sonrası tatlı sonra meyve derken 1,5 kilo almışım çok mutluyum inşallah geri vermem.biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum.kendimi yemeye konsantre ettim kaydirigubbakcemile3

ama yumurta sarısında bi madde saç döküyomuş bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım ben diğer mesajlarımda yumurta sarısını koymayacağımı yazmıştım. Başka konularda yazmışım. Yumurta sarısı zaten sıcaklarda pek iyi olmaz. O yüzden onu ilave etmiyorum. Sadece bal ve süt.

Canım bebeği emzirmekten kesebilirsen kilo alırsın sanırım yiğenler çok küçük değil hani emzirmeyi kesmeyecek kadar.senin sağlığında önemli sen annesin.bebeğin eniştenin sana ihtiyacı var.Hem doktor ilaç verirsede kullanmassın.canımcım öncelikle emzirmeyi kesersen ilk dahiliye uzmanına gideceksin.Orda tahlillerin yapılacak hemorgram guatr tahlilleri demir,demir bağlama b12
bu tahlillerin eksikliği varsa ilaç tedavisi görürsün.devlet hastanelerinde şimdi diyetisyenler var bu tahliller çıkıncada sonuçlarla birlikte diyetisyene gidin yemek önerileri kalori çeterelerinizi hesaplar.
bide biz diğer topikte yazdık paylaştık prakten diye bi şurup kullandık ayda 4 kiloya yakın aldık ama biraz uyutuyor.15 gün dayana bilirseniz sonra uyku etkisi kayboluyor.

canım geçmişi pek okuyamadım kış olsada koyma zatenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

tutmadığın daha iyi canım.
bende ramazandan sonra gidecegim. doktora.

haklısın canım hiç küçük degil ama ben ailemden uzaktayım tek başıma sütten kesmeye çalıştım beceremedim çocuk hastalandı bende vazgeçtim.
zaten oruç tutunca onunla mücadele edecek gücüm kalmıyor ramazandan sonraya bıraktım artık sütten kesme olayını.
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

yaa bakıyorum netten nasıl kilo alınır diye sanki zayıflama diyeti gibi valla tutsam da tutamam zaten ölürüm yoksambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…