Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kendime şöyle bir reçete hazırladım
çörek otu bal ve üzüm çekirdeği tozu yiyeceğim
bulk mama aldım ona devam
pra..n şurup..
dut pekmezi
sizce bu seferde çok iştahım açılır iftarı beklemekte zorlanırmıyım acep bilmiyorumkismile:hulya:
kızlar bende kendime şöyle bir reçete hazırladım
çörek otu bal ve üzüm çekirdeği tozu yiyeceğim
bulk mama aldım ona devam
pra..n şurup..
dut pekmezi
sizce bu seferde çok iştahım açılır iftarı beklemekte zorlanırmıyım acep bilmiyorumkismile:hulya:
Kızlar ben bir ay önce çok kısa sürede 3-4 kilo verdim, zaten zayıftım iyice küçüldüm.
İftarda güzel bir şekilde karnımı doyuruyorum ama çok zorlamıyorum. İftardan sonra muhakkak tatlı yiyorum. Gece yatana kadar sürekli çikolata, bisküvi vs. ne bulursam yiyorum.
Veeeeeeeee
Bir kilo almışım :smiley-cool:
Offfffffffffffffffffffffff kızlar yaa ben de hiç kilo alamıyorum yaa. Öyle şekerli şeyleri falan sevmiyorum, etlerle de aram pek iyi değil öyle ayda yılda bir yiyesim gelir o da bir tabak kadar falan. Masada da ekmek çok az kullanıyorum kimi zaman da hiç... Sonuç olarak da hiç kilo alamıyorum :sinifsinif: Bu saydıklarımı yemek hiç içimden gelmiyor zorlayınca da kusacakmışım gibi hissediyorum. Meyve ve sebzelerle aram iyi sadece. Ben nasıl kilo alabilirim yaa.
aferin kız sana maşallh.
Kızlar ben bir ay önce çok kısa sürede 3-4 kilo verdim, zaten zayıftım iyice küçüldüm.
İftarda güzel bir şekilde karnımı doyuruyorum ama çok zorlamıyorum. İftardan sonra muhakkak tatlı yiyorum. Gece yatana kadar sürekli çikolata, bisküvi vs. ne bulursam yiyorum.
Veeeeeeeee
Bir kilo almışım :smiley-cool:
offfffffffff ne kadar zor şu kilo almak işi kafayı yiyecegim.Arkadaşlar merhabalar herkese selamlar ve sayğılar sunarım
Bende çok zor kilo alan biriyim ve ramazanda gerçekten zayıfladım. Yaptığım tek şey el kadar bir ekmek çorba ve salata. Tatlıyı yiyemiyorum bile. Ama biliyorumki kilo almam için yemem lazım çok yemek yiyen insanlara bakıyorum daha doğrusu iştahlı diim çok yemekte iyi değil imreniyorum ya. Bilmiyorum belkide kansızlığım tavan yapmıştır yine. Anlıycanız çöpe döndüm ve sıkılığım kayboldu sanki .
aferin kız sana maşallh.
hadi bakalım allah devamını getirsin.:lepi:
offfffffffff ne kadar zor şu kilo almak işi kafayı yiyecegim.
yemek yemeden olmuyor işte:sinifsinif:
ramazandan önce 46 tıldım şimdi 45 olmuşum...benim birde çok pasaklı ve anası gibi iştahsız 2 yaşında oğlum var onun arkasında dolanacım derken kilo alamıyorum hep veriyorum.:gitme::gitme:
Canım çok sevindim, böyle devam et. Yiyebiliyorsan yemeyi hiç bırakma. Ramazan sonunda toplam 5kilo alacağına eminim. olumunekankayizsmile
Sen de yiyemeyenlerdensin bilmiyorumkismile Ben de aynı şekildeyim. Şimdi bi ilaç kullanıyorum. İştahımı açtı baya. Göbek bile çıktı. Bir arkadaş forumda birşey önermiş. Süte yumurta sarısı bal koyup içiyorsun. Bence çok mantıklı. Bir de onu yeneyeceğim. Canım bak tadı kötü gelebilir ama bir şekilde içmek veya yemek zorundasın. Kendini zorla olur mu eyvahedigeldismile