• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Nasıl Kilo Alacağız?

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Kızlar malum ramazan ayı geldi.Benim gibi oruç tutan arkadaşlar nasıl beslenmeli.neler yemeli.iftarda birdenmi yemeli yoksa az az ara vererekmi?bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.opuyorumnanaktan

canlar çok sıcak ya ben yemekte 4 bardağa yakın su içiyorum çok susamış oluyorum tıkanıyorum.

geçenlerde güvenilir bir yerde okudum hurma ile orucunuzu açmayın ve aç karna asla yemeyin deniliyor iştahı çok fazla kapatıyormuş tokluk hissi veriyormuş

birde meyve suyu için asitsiz kan şekerini birden yükseltip indirdiği için acıktırıyomuş

bakalım başka ne tavsiyeler gelecek...
İnş kilo almamız için arkadaşlar bişiler yazarkaydirigubbakcemile5

bence hızlı yemeliyiz. hatta yemekten sonrada aparatif bişiler yemeliyiz zorlamalıyız kendimizi. çünkü gece yemek yiyoruz oda gecenin körü nekadar yediğimiz tartışılır okadar aç kal bitek iftar dahada zorlamalıyız kilo almak isteyenler için tabii

Ama bence bi yönden de sevinelim ve kafaya takmayalım :):):)

“Allah katında en sevimlileriniz; Çok Düşünen ve Az Yemek Yiyenlerdir.En sevimsiz olanlar ise; Çok Yiyenler, Çok Gülenler ve Çok Uyuyanlardır”

"Allah'a en sevgili olanınız, az yiyenleriniz, vücud bakımından da hafif olanlarınızdır." (K. Ummal Hakâyık, Gümüşhanevî)

Son düzenleme:
bence ramazanda kilo almayı unutalım..ben kendi aadıma sölüyorum ramazanda hiç kilo aldığım görülmemiştir =)

bi de ben uyumadan önce tok karnına çörek otunu ve balı karışıtırıp yemeği düşünüyorum işe yararsa yazarım size dr.lar tavsiye ediyomuş kilo aldırıyor die

kızlar bende kullndım o ilacı.sanki midemn dengesini bozdu ya :/
böyle bi garip yiyemiorum artık bulantı ağrı fln oluyor.ramazanda iftardamı içiosun o ilacı cnm

Ben o ilacı kısa bir süre kullandım, uykumda bile dolaptaki yiyecekler aklıma geliyordu yani iştahımı o derece açmıştı, sürekli yemek yiyesim geliyodu

Ama aşırı derecede sinir yaptı ve sürkeli uyukladım. Baktım olacak gibi değil, dengem bozuluyo. Bıraktım...

bende o ilaciturkiyeden getirtttim kullanmaya baslladim valla kilo alayim uyklamaya bile raziyim zaten uykuyu cok severim azonce ictim acayip uykluyorum oncedende kullanmistim acayip istahimi acmisti baya iyi olmustu biraktim kilo vermedim ama su yaz ayi gelince malum yemek yiyemiyrum acliktan sinirli gergin halsiz bi insan oldum ciktim

off ya bugün misafir geldi ve zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi moralim bozuldu..artık bende uyuklamaya razıyım yeter bu lafı duymaktan gına geldi.bi kerede aaa ne kadar kilo aldın dediklerini duysam yaaa :D

kilo almak isteyen arkadaşlar bu nutella var ya çikolota ondan kaşık kaşık yerseniz eminim kilo alırsınız sevenler için ben severek yiyiyorum

Back