- 7 Mayıs 2019
- 8
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Atomunicorn
Selam arkadaşlar Ramazanda isveç diyetine hoş geldiniz önce kendimi anlatayım ben 162 boyundayım ve 66 kiloydum taki düne kadar dün oturdum düşündüm dedim benim kilo vermem lazım (normalde ben 62 kg dim 1 ay öncesine kadar sporu bıraktım ) napıyım napıyım eeee Ramazanda geldi hadi dedim kalk diyet yapıyoruz bu arada bu benim ilk diyetim işte araştırdım baktım genel olarak düşük kalorili ve protein ağırlıklı evett geçelim benim hikayeme dün en son yemek yedim sonra dedim bi daha bugün yemek yok gece yemeği yok sadece su sonra ben o gazla 3 l falan su içtim ohh iyiki içtim sonra bugün oldu (regl olduğum için tutamıyorum bi kaç gün kaldı ) sabah evden çıkmadan yarım muz yedim öğlen okulda olduğum için ne su nede yemek yedim oruç arkadaşlarım vardı akşam eve geldim ve tartıldım ben şok oldum 63.6 tam bir günde 2,4 kg vermişim bu verdiğim kilonun ödem olduğuna inanıyorum ama yine de mutlu oldum sonra ilk gün İsveç diyetinde et ve salata var ama ben onu haşlanmış tavuk göğsüne çevirdim 100 gr yanında salata da vardı ben şöyle yaptım tavuğumu parçalara ayırdım salata niyetine içine dereotu maydanoz koydum ve biraz sirke gezdirdim üStünde ve normal yazan akşam yemeği kalorisinden de az oldu ha bu arada zeytinyağlı salata yazıyosu ama ben dökmedim her neyse yedikten sonra 2 l su içtim aralıklarla arada yeşilçayda içtim benim ilk günüm böyleydi lütfen sizde yazın beraber kilo verelim