60kiloyum 🧿❤❤❤ Hayalim çok güzel ❤❤❤🧿 Pro Üye 30 Kasım 2014 29.075 128.167 798 Dün 18:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #641 sahur; haşhaşlı cevizli çörek otlu peynirli omlet beyaz peynir yeşil ve siyah zeytin süt kaymağı ve çilek reçeli domates, yeşil biber, salatalık iftar; etli özbek pilavı domatesli taze börülce salatası ev yoğurdu acı biber turşusu ara; profitrol kuruyemiş çay
sahur; haşhaşlı cevizli çörek otlu peynirli omlet beyaz peynir yeşil ve siyah zeytin süt kaymağı ve çilek reçeli domates, yeşil biber, salatalık iftar; etli özbek pilavı domatesli taze börülce salatası ev yoğurdu acı biber turşusu ara; profitrol kuruyemiş çay
60kiloyum 🧿❤❤❤ Hayalim çok güzel ❤❤❤🧿 Pro Üye 30 Kasım 2014 29.075 128.167 798 Dün 18:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #642 Margaret Hale .!.: Sedoş patlıcanlı karnıyarık demiş. Dedim acaba karnıyarığı başka sebzeden de mi yapıyorlar. Karnıyarık zaten patlıcanla olur. Oturtma farklı bir çeşit zaten. Patatesten de yapılıyor o mesela. Genişletmek için tıkla... hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani
Margaret Hale .!.: Sedoş patlıcanlı karnıyarık demiş. Dedim acaba karnıyarığı başka sebzeden de mi yapıyorlar. Karnıyarık zaten patlıcanla olur. Oturtma farklı bir çeşit zaten. Patatesten de yapılıyor o mesela. Genişletmek için tıkla... hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 28.176 121.739 598 Dün 18:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #643 60kiloyum .!.: hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani Genişletmek için tıkla... Hee öyle mi yazıyordu? Pirinç ve mercimekli olduğunu belirtmesi normal ama karnıyarıkta gerek yokmuş.
60kiloyum .!.: hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani Genişletmek için tıkla... Hee öyle mi yazıyordu? Pirinç ve mercimekli olduğunu belirtmesi normal ama karnıyarıkta gerek yokmuş.
SEMA HAE ile mutlu ve keyfli..😎 Yönetici İçerik Editörü Pro Üye 12 Temmuz 2006 537 817 648 Stuttgart Dün 19:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #644 Selam herkese! Bugünkü iftar menüm: Domates çorbası Papaz yahnisi Humusumsu bir nohutlu yatak – Nohut severlere özel! Havuç salatası – Hafif ve ferahlatıcı. Sütlaç – Mutfakta asla vazgeçemediklerimden! Şimdiden afiyet olsun!
Selam herkese! Bugünkü iftar menüm: Domates çorbası Papaz yahnisi Humusumsu bir nohutlu yatak – Nohut severlere özel! Havuç salatası – Hafif ve ferahlatıcı. Sütlaç – Mutfakta asla vazgeçemediklerimden! Şimdiden afiyet olsun!
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.154 56.644 1.123 Dün 20:22 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #645 sedagaziantep27 .!.: Menü gayet uyumlu. Elinize sağlık . Afiyet olsun... Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sizede afiyet olsun.
sedagaziantep27 .!.: Menü gayet uyumlu. Elinize sağlık . Afiyet olsun... Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sizede afiyet olsun.
sedagaziantep27 Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 7.759 20.737 278 29 Dün 20:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #646 bulca .!.: Tesekkur ederim sizede afiyet olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun
sedagaziantep27 Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 7.759 20.737 278 29 Dün 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #647 SEMA .!.: Selam herkese! Bugünkü iftar menüm: Domates çorbası Papaz yahnisi Humusumsu bir nohutlu yatak – Nohut severlere özel! Havuç salatası – Hafif ve ferahlatıcı. Sütlaç – Mutfakta asla vazgeçemediklerimden! Şimdiden afiyet olsun! Genişletmek için tıkla... Papaz yahnisi nedir ? ilk kez duydum.
SEMA .!.: Selam herkese! Bugünkü iftar menüm: Domates çorbası Papaz yahnisi Humusumsu bir nohutlu yatak – Nohut severlere özel! Havuç salatası – Hafif ve ferahlatıcı. Sütlaç – Mutfakta asla vazgeçemediklerimden! Şimdiden afiyet olsun! Genişletmek için tıkla... Papaz yahnisi nedir ? ilk kez duydum.
SEMA HAE ile mutlu ve keyfli..😎 Yönetici İçerik Editörü Pro Üye 12 Temmuz 2006 537 817 648 Stuttgart Dün 20:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #648 sedagaziantep27 .!.: Papaz yahnisi nedir ? ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği.. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:45
sedagaziantep27 .!.: Papaz yahnisi nedir ? ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği..
sedagaziantep27 Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 7.759 20.737 278 29 Dün 20:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #649 SEMA .!.: bolca arpacık so, et ve domates salçasıyla hazırlanır. Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği.. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun. etli bir yemek güzelmiş.
SEMA .!.: bolca arpacık so, et ve domates salçasıyla hazırlanır. Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği.. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun. etli bir yemek güzelmiş.
babyloading87 Hersey cok guzel olacak! Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2015 31.696 96.074 598 37 Dün 20:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #650 Merhabalar İftara Sehriye corbası Püreli tavuk sote Mücver Profiterol vardı bizde bugun Sahura pose yumurta(cılbır )siparisi aldım evden Hayırlı geceler
Merhabalar İftara Sehriye corbası Püreli tavuk sote Mücver Profiterol vardı bizde bugun Sahura pose yumurta(cılbır )siparisi aldım evden Hayırlı geceler
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.118 133.557 598 Dün 20:50 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #651 SEMA .!.: Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği.. Genişletmek için tıkla... Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor.
SEMA .!.: Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği.. Genişletmek için tıkla... Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor.
SEMA HAE ile mutlu ve keyfli..😎 Yönetici İçerik Editörü Pro Üye 12 Temmuz 2006 537 817 648 Stuttgart Dün 21:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #652 yasminsay .!.: Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor. Genişletmek için tıkla... Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim..
yasminsay .!.: Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor. Genişletmek için tıkla... Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim..
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.118 133.557 598 Dün 22:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #653 SEMA .!.: Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim.. Genişletmek için tıkla... Evet, kırmızı toz biber.
SEMA .!.: Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim.. Genişletmek için tıkla... Evet, kırmızı toz biber.
SEMA HAE ile mutlu ve keyfli..😎 Yönetici İçerik Editörü Pro Üye 12 Temmuz 2006 537 817 648 Stuttgart Dün 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #654 yasminsay .!.: Evet, kırmızı toz biber. Genişletmek için tıkla... Aaa teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim..
yasminsay .!.: Evet, kırmızı toz biber. Genişletmek için tıkla... Aaa teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim..