Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi daha iyisinizdir inşallah.Bir süredir hastanedeydim yazmadım
Önceki gün:
Fırında kıymalı türlü
Bulgur pilavı
Çoban salata
Dün:
Kalan türlünün üzerine beşamel sos ve kaşar koyup fırınladım
Şehriye pilavı
Havuç salatası
Bugün:
Kıymalı patatesli bezelye yemeği
Tavuk suyuna pirinç pilavı
Turşu
Yoğurt
Yüzde yüz kötüydüm şimdi yüzde seksen kötüyüm. Bir süredir imtihanımı böyle veriyorum, hamdolsun her günümüze. Evimdeyim oğlum eşim yanımda gerisi de hallolur İnşaallah. Çok naziksinizŞimdi daha iyisinizdir inşallah.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.Yüzde yüz kötüydüm şimdi yüzde seksen kötüyüm. Bir süredir imtihanımı böyle veriyorum, hamdolsun her günümüze. Evimdeyim oğlum eşim yanımda gerisi de hallolur İnşaallah. Çok naziksiniz
Allah razı olsunAllahım güç kuvvet versin inşallah.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinAllah razı olsun
Tiroid bende de var yıllardır bütün hormonları alt üst eden ilaç kullanıyorum eğer kilo alan türü ise evet biraz yavaş veriliyor kanda çıkmadı mı neden tuz ye dedi .Sahur Menüm
Hurma
Yoğurt
Ceviz
Yarın tartı günüm geçen hafta hiç fark yoktu. Bu hafta da yoksa bırakıcam diyeti son günler bari istediğimi yeyim Tiroit sorunum var diye düşünüyorum son gittiğim doktor anlamadı tuz ye 1 hafta sonra gel kan ver dedi saçma geldi yani bana. Tekrar kan vercem başka doktora gitcem bakalım
Allah razı olsun İnşaallah şifalanırım çok yoruldum, sağ olun sağlıklı olunGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Amin inşallah.Allah razı olsun
Tsh 6 küsür çıktı. Free t4 alt sınırı 0.93 benim 0.88 çıkmış. Dedi ki iyotlu tuz kullan. Kullanıyorum zaten dedim. O zaman 1 hafta tuz ye sonra gel bakalım bi daha dedi. Yani yalayım mı tuzu ne yapayım netten baktım free t4 düşükse metabolizma yavaş çalışıyor kilo alımı oluyormuşTiroid bende de var yıllardır bütün hormonları alt üst eden ilaç kullanıyorum eğer kilo alan türü ise evet biraz yavaş veriliyor kanda çıkmadı mı neden tuz ye dedi .