Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arçelikti memnundum ama ankastreydi. Bence bilindik markalardan şaşmaNevoş yeri değil ama çeyizime bir fırın önerisi söyle Allasen herkes bişi diyor. Sen bilirsin üstad
Aklıma girdin ben de pişi yapayımSahurda
Pişi
Cacık
Kahvaltılık
Çay
Şimdiden afiyet olsunAklıma girdin ben de pişi yapayım
Sahurda
Pişi
Kahvaltılık
Çay
Tesekkur ederim sizede afiyet olsunŞimdiden afiyet olsun
Amin Allah razi olsunhayırlı olsun bebeğin canım. Allah analı babalı büyütsün
Ay yok fırından hamur alırım da ocağın başında nasıl durayım?Buzlukta hamurum vardı ondan yaptım yoksa heç ugrasamam ramazan vakti
Ooooo ellerine sağlık arkadaşım.günaydınlaar herkese
dün dedim ya hani semizotu yapacağım 16:30 servisim kalktı deli trafik 1 saatlik yol 2 saat 10 dk sürdü
ama yine de yaptım semizi yetişti iftara Allah yardım etti nasıl becerdim bende şaşırdım 18:40 eve girişim çünkü
tarhana çorbasını büyük kızçem yaptı sağolsun :)
yetiştim çok şükür
bugünkü menüm;
tarhana çorbası (dünden)
patates biber kızartması (kızlarım da bende çok seviyoruz üşenmezsem domates sosu da yaparım)
turşu
çok bollll su
hepinizi öptüm :)))
kızım 18 yaşında lale ablasıOoooo ellerine sağlık arkadaşım.
Kızının da ellerine sağlık ne güzel maşallah!
Sarımsaklı yoğurt unutmayalım bence.
İnanır mısın 5dk sürmedi pismesi ahaha ilk defa böyle hızlı yaptım bu sıralar yapması iyi yazın cekilmiyorAy yok fırından hamur alırım da ocağın başında nasıl durayım?
Hadi durdum; ya çiğ kalır ya da yanar.
Haftasonlari evdeysen sarımsakları tek tek soy buzluğa at lazım olunca çıkar içinden buzu erimeden kullan.kızım 18 yaşında lale ablası
ama hiiiç bişey yapmak istemez maalesef
iftarda yetişemeyince yardım ediyor sağolsun
çok uğraştım bu kadar oldu Allah ım sağlık sıhhat versin de ne diyim :)
sarımsaklı yoğurdu kızartma için mi dedin semiz için mi
sarımsak soymaya fırsatım mı kaldı ayoll