Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Günaydınnnn arkadaşlarım mutlu güzel haftalar:KK200::halay:
Ne hastaydım pazar akşamından beri.. işe de gidemedim bugün gelebildim o yüzden hiç yazamadım buralara
pazartesi kızlarımı okula gönderip bol sıvı alıp terledim de terledim zaten regl idim oruç da değildim
bugün iş başı yaptım ve niyetliyim 9 gün sonra şükürler olsun
Hastalarımıza acil şifalar dilerim bana da tabi :)
Geçmiş olsun ❤

Dünden yeşil mercimek çorbası (biz onu yarın da yeriz gibi🙈🤭)
Mantı
Sarımsaklı yoğurt
Kırmızı kıvırcık ve mor havuç karışık salata
Tulumba

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin 🤲🏻🌹💞🍀

Herkese bereketli, hayırlı iftarlar 💞✨💜

Cümleten merhaba arkadaşlar
Yayla çorbasi
Pizza dünden
İçli köfte
Yogurtlu kabak salatasi soğan soteli
Ev yapımı puding
Yaş pasta dünden kardeşimin doğum günüydü
Herkese afiyet olsun inşallah
Allah herkesin ibadetlerini oruçlarını kabul etsin 🤲 🥰
Mutlu sağlıklı ömrü olsun kardeşin inşallah.

Günaydınnnn arkadaşlarım mutlu güzel haftalar:KK200::halay:
Ne hastaydım pazar akşamından beri.. işe de gidemedim bugün gelebildim o yüzden hiç yazamadım buralara
pazartesi kızlarımı okula gönderip bol sıvı alıp terledim de terledim zaten regl idim oruç da değildim
bugün iş başı yaptım ve niyetliyim 9 gün sonra şükürler olsun
Hastalarımıza acil şifalar dilerim bana da tabi :)
Çok geçmiş olsun 🌹
Bugün bende hastayım. Oruç olunca daha zor geçti. Boğaz ağrısı, burun akıntısı 🤦
Hava bir düzelmedi🤷

kıymalı patlıcan dediğiniz ali nazik olmalı sanırım bende iftar davetlerimde yaparım genelde o da zaten bir nevi ana yemek gibi bence de fasulye ye hiç gerek yok böyle iyi ama yetiştiremezseniz sarmada fazla yani onuda eleyebilirsiniz :KK70:
Yok valla hepsi yetişti ama canım çıktı şimdi oturdum o kadar yoruldum ki ben pert kaynanamlar annemler kardeşlerim ablamlar eşi kaynanası derken iflahım kurudu 😥😥 ben herkesi Bi günde çağırdım sıra onlarda ve herkes çok beğendi yemekleri 😂😂

X